Reclamatie Dan, Goft, Vladut3 - warn goft nr 1
Re: Reclamatie Dan, Goft, Vladut3
Iti repet ti-am dat ban pe motivul limbajului tau foarte foarte neadecvat de data asta.Ne-ai injurat rau si meriti.SPER CA AI INTELES si nu mai este nevoie sa repet

Chiar te rog sa pui pozele
Desii nu stiu ce o se inteleaga din ele daca eu am vorbit LA MICROFON!
)))))))))
Stiu ca esti mic si n-ai cum intelege viata si toate cele da daca nu intelegi ceva sau nu stii ceva nu te baga ca altfel confirmi ca esti prost inlaturand altfel orice banuiala...
Desii nu stiu ce o se inteleaga din ele daca eu am vorbit LA MICROFON!
Stiu ca esti mic si n-ai cum intelege viata si toate cele da daca nu intelegi ceva sau nu stii ceva nu te baga ca altfel confirmi ca esti prost inlaturand altfel orice banuiala...
am spus daca pun pozele cand mai injurat cand te scoteam de la ct pe motiv 3adv vad nu ca intelegi
!
te roooog ca de usor poti sa fasifici asta, poti sa scrii repede 3adv si sa dai screenshot ca sa faci sa par prost
Dane vad ca nu intelegice spun asa ca nu am de ce sa mai continui...
Pace!
Dane vad ca nu intelegice spun asa ca nu am de ce sa mai continui...
Pace!
Dmne 0mule esti PO.ST cu plm sa ii dai ban 120 minute tu gandesti ce faci... ? Poate gag da dar nu ban !!! Gandeste !PULITO wrote:Ti-am dat ban pe 120 de minute pentru ca tu mereu când esti pe srv doar sa injuri sti.Dupa ce a facut alea TU ai inceput sa ne injuri pe mine pe Dan si pe Vlad de morti de tot ce ai vrut tu si daia ti-am dat ban.Sper ca esti multumit

DOVADĂ INUTILĂ!
şi goft nu trebuia ban 120min poate 3-5 deci aici chiar nu ai dreptate.... Cât despre ceilalţi nush , dar ştiu că goft a făcut bine că te-a bannat. CITEŞTE REGULAMENTUL!
Only rezolva.
langos = idiot
şi goft nu trebuia ban 120min poate 3-5 deci aici chiar nu ai dreptate.... Cât despre ceilalţi nush , dar ştiu că goft a făcut bine că te-a bannat. CITEŞTE REGULAMENTUL!
Only rezolva.
langos = idiot

Lele..nu ti se pare ca esti cam nesimtit?Nu te supara..dar macar respect fata de langos..este si mai mare in varsta ca tine..si are si rangul de administratorLele Lol wrote:DOVADĂ INUTILĂ!
Only rezolva.
langos = idiot
Darius incarca dovezile online ca nu le pot vedea asa.
CEI CARE NU SUNTETI IMPLICATI NU MAI COMENTATI AIUREA!
CEI CARE NU SUNTETI IMPLICATI NU MAI COMENTATI AIUREA!

ok ma OnLy
Nu mai fac reclamatie ca tot nu conteaza... goft si langos poate sa ma injure in continu pe privat ca oricum si daca aduc dovezi clare totu nu faci nimic...
Sunt sigur ca nu mai primesc slotul la ce sa intamplat azi (20.12.2013) da nici nu-mi pasa
Daca Goft, Langos, Dan nu se mai iau de mine atunci va fii totul bine, nu?
Nu mai fac reclamatie ca tot nu conteaza... goft si langos poate sa ma injure in continu pe privat ca oricum si daca aduc dovezi clare totu nu faci nimic...
Sunt sigur ca nu mai primesc slotul la ce sa intamplat azi (20.12.2013) da nici nu-mi pasa
Daca Goft, Langos, Dan nu se mai iau de mine atunci va fii totul bine, nu?