da ma ca asa am vrut eu , probleme ? atat timp cat nu te-am deranjat nu inteleg ce te fute griaj ce fac eu pe server , si daca era reclamatai trebuia facuta de tine nu de jenibilu de bendeac care nici nu o fost pe sv
Royale gura, am fost martor si da, si-a dat revive + noclip. Royale esti tare in gură daca ti-ar lipi Panta un suspend la grad doua saptamani cred ca n-ai mai fi asa de smecher. la reclamatie.
)) ai dat un bonus ? ))))) i-ai dat o limba la bendeac sa faca el reclamatia ca pe tine nu te lua nimeni in seama , si tu senzatiune mai bine taci ca esti degeaba
RoYaL-RAUL wrote:)) ai dat un bonus ? ))))) i-ai dat o limba la bendeac sa faca el reclamatia ca pe tine nu te lua nimeni in seama , si tu senzatiune mai bine taci ca esti degeaba
Ai curaj sa imi spui mie ca sunt degeaba pe server? Pai tu esti muia staffului bă, nu te ia nimeni in seama.
Gras infect.
RoYaL-RAUL wrote:)) ai dat un bonus ? ))))) i-ai dat o limba la bendeac sa faca el reclamatia ca pe tine nu te lua nimeni in seama , si tu senzatiune mai bine taci ca esti degeaba
Ai curaj sa imi spui mie ca sunt degeaba pe server? Pai tu esti muia staffului bă, nu te ia nimeni in seama.
Gras infect.
saracu de tine vad ca air cum nu mai ai ce zice incepi sa ma injuri , csf asta e , atat te duce mintea ...
Eu doar lam ajutat ca nu stia sa puna demoul asa ca eu am spus sa fiu bun si sa il ajut.
Gras infect.
saracu de tine vad ca air cum nu mai ai ce zice incepi sa ma injuri , csf asta e , atat te duce mintea ...
Bossule air n-am însa aer am destul cat sa te inec in el.
Tu eşti prost oricum.