Ba nendeac io ti-o zis pe aia sincera , mai dute-n pizda la ma-ta ca ai ajuns un jeg toata ziua te caci pe tine cu reclamatii si cu plm , si cand esti pe sv nu faci nimic , stai sa vezi care cum greseste ceva , daca e pana acolo nu tu erai jean , si daca era musai ii facea drift reclamatie nu tubendeac12 wrote:Eram 3 la godmode si putea sa joace 1 ct nu trebuia sa dea revive la toti si nici macar la nici 1 dintre terro
Reclamatie cox
- RoYaL-RAUL
Re: Reclamatie cox

Royal daca nu esti la martori de ce te bagi tu? si eu nu sunt nendeac invata sa scrii.
Becaly09 wrote:Acum nu mai are , oricum warnul ala era aiurea , Panta a scos pe drept acel warn dat de Dan. In fine oricum am dat revive cu acordul Lui DrifT care era jean .
CoX At sefu garzi , DrifT722 ia dat dreptul si stangul sa le dea Revive all ca sa ne jucam mai frumos dar tu ca un mare nesimtit ce esti tu magar faci reclmatie ca esti ciudos ca Sabina [;x] spune ca CoX e admin-ul ei preferat + ca si-ar face mai bine treaba ca tine mai ales ca tu ai S-G , mai bine ar avea el Semi-God asta este parerea mea .
- Bendeac ,
- CoXMultumesc , Sabina , CoX At Sefii Garzi jb.b-zone.ro , bendeac mo3 sper sa iei Warn + remove = cersetor.
Cum sa dai revive la toti t, nu inteleg primesti un warn.
Cat despre tine, nu am cuvinte.RoYaL-RAUL wrote:Ba nendeac io ti-o zis pe aia sincera , mai dute-n pizda la ma-ta ca ai ajuns un jeg toata ziua te caci pe tine cu reclamatii si cu plm , si cand esti pe sv nu faci nimic , stai sa vezi care cum greseste ceva , daca e pana acolo nu tu erai jean , si daca era musai ii facea drift reclamatie nu tubendeac12 wrote:Eram 3 la godmode si putea sa joace 1 ct nu trebuia sa dea revive la toti si nici macar la nici 1 dintre terro