Reclamatie Lele Lol ; Twist

Locked
PoW3r

Reclamatie Lele Lol ; Twist

Post by PoW3r »

Nume în joc: PoW3r.
Numele acuzatului: Lele Lol ; Twist.
Motivul acuzației: Eu dau gunday si vrem sa mergem sa ne ascundem si ei 2 se gasesc sa deschida celulele.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:6/2/2014. 10:50
Martori prezenți pe server: Cei de pe server.
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/wl8MZbS,J0FTzFY
Scurtă descriere:M-am pus jean , am dat gunday deoarece nu era loc destul,am vrut sa merg sa ma ascund si cand eram in zona celulelor Lele Lol si Twist deschid celulele si cand il intreb de ce a deschis imi raspunde cu "deaia".Multumesc anticipat

Nume în joc: PoW3r.
Numele acuzatului: Lele Lol
Motivul acuzației: Gag aiurea si limbaj fata de mine.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:6/2/2014. 11:00.
Martori prezenți pe server: Cei de pe server.
Dovadă(poză sau video):http://imgur.com/OtBPbFE,oTPmLo5
Scurtă descriere:Ma face "but" si imi da gag aiurea.
Lele Lol

Re: Reclamatie Lele Lol ; Twist

Post by Lele Lol »

LA prima tu ai dat GD prea repede si dc sa-i tinem pe <<T>> in celule? AM dat open ca "pedeapsa" si oricum asa se dau open la day BUT!!!!
La a 2-a ''but'' nu este un cuvant interzis! Si oricum ai zis cva "de unde ai luat gluma asta din cartea de bucate a lui mata?"
Aici se face! Eu unul nu-ti permit sa vrbesti asa despre mama mea sau despre mine! Ia sa-ti spun si eu ''mata-i curva''. iti place? nu prea !
Image
Image
PoW3r

Post by PoW3r »

Lele Lol wrote:LA prima tu ai dat GD prea repede si dc sa-i tinem pe <<T>> in celule? AM dat open ca "pedeapsa" si oricum asa se dau open la day BUT!!!!
La a 2-a ''but'' nu este un cuvant interzis! Si oricum ai zis cva "de unde ai luat gluma asta din cartea de bucate a lui mata?"
Aici se face! Eu unul nu-ti permit sa vrbesti asa despre mama mea sau despre mine! Ia sa-ti spun si eu ''mata-i curva''. iti place? nu prea !
Una e sa spun de cartea de bucate alu maicata si una e sa zic ca maicata e curva,ai grija ca deja m-ai enervat.Masoarati cuvintele
Lele Lol

Post by Lele Lol »

nu am sp ca mata-i curva, am dat un ex. , nu am sp asta.. Dar tu ai sp de maica-mea deci.. Si din moment ce iti censureaza cuvintele ori e "bugu" ala ori spui cva "urat" :)) Mata nu ai voie sa spui! Se da gag pt asta, si pt. retardat si altele
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Ai o dovada retardata rau...

Si sa clarificam ceva, cand cineva injura si este cenzurat nu ii mai dati gag. De-aia e acel plug-in sa ii cenzureze. Ii dai gag in momentul in care injura si nu este cenzurat (gen ma.ta, etc)
Image
Locked