Nume în joc: *_IuLi_*
Numele acuzatului:Drift722
Motivul acuzației: scoate degeaba
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 19:18(aproximativ)
Martori prezenți pe server: majoritatea playerilor
Dovadă(poză sau video): http://www.girlshare.ro/33257154.7
Scurtă descriere: eram la ct sa dat gd murisera vro 2 eram inca in viata la urma ma scos de la ct ca am intrat cu bug
Reclamatie Drift722
- justfeel.alex
Re: Reclamatie Drift722
dap... sry drift722 esti super de treaba dar asa a fost...parerea mea e ca nu merita warn si doar 1 mic adv pentur ca si erau multi playeri si ori ce om mai greseste 
RESPECT DRIFT722
iti dau voie sa fi fanul meu
RESPECT DRIFT722
iti dau voie sa fi fanul meu

stiu ca toata lumea greseste dar totusi putea si el sa zica ca a gresit cand iam zis ca dc ma scos si ca eram in viata el a zis ca asa vrea el
Eram pe server.
Daca nu te scotea el te scoteam eu.Ai fost si mapa trecuta daia te-a scos reclamatie fara rost dupa parerea mea.
Meriti si un ban pt ca se vede acolo ca ai zis :citez: bag in el de server ;este o injuratura adresata serverului.
Daca nu te scotea el te scoteam eu.Ai fost si mapa trecuta daia te-a scos reclamatie fara rost dupa parerea mea.
Meriti si un ban pt ca se vede acolo ca ai zis :citez: bag in el de server ;este o injuratura adresata serverului.
Ai fost ct mapa trecuta, ce vrei mai mult?

Xplane wrote:Eram pe server.
Nimic aici.