Reclamatie Lele Lol - warn

Glontz :x

Reclamatie Lele Lol - warn

Post by Glontz :x »

Nume în joc: Glontz :x
Numele acuzatului: Lele Lol
Motivul acuzației: ban pe degeaba
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 12:45
Martori prezenți pe server: motanel
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: Era nightday si era unu in fata mea!La omorat si pe ala din fata mea si am vazut unde e si l.am omorat!
motanel ;x

Re: Reclamatie Lele Lol

Post by motanel ;x »

Este adevarat ce a spus glontz. Eram pe el si asa s-a intamplat. Ala care era invizil l-a omorat pe ala din fata lu Glontz si s-a vazut clar ca era akl... Eo sunt motanel martoru :ymparty:
0nLy

Post by 0nLy »

Lele astept dovezi ca avea cod!
Image

Nu are demo maa :)) ca mi.a dat ca s.a ofticat direct nu a facut demo nimic :|
Lele Lol

Post by Lele Lol »

PLM.. Ţi-am dat ban că tu din toţi retardatii Mi-ai dat cap şi eu sunt invizibil! Nu am dovezi! Doar am crezut că avea cod! El are dovezi că nu are cod? Nu prea.. Ca şi mine! Dă-mi în PLM warn că merit! Ce să-i fac dacă doar el îmi da cap când sunt invizibil.. Am crezut că are ceva hack.. Înfine.. 0nLy Dă-mi warn că nu am dovezi concrete care ar putea dovedi că avea aim/wallhack.. X(
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Şi încă ceva: nu era nici un motanel pe server atunci! Motanul este glonţ! Întrebaţi martorii dacă a fost vreun motanel pe server! Dacă a fost probabil nu-mi amintesc eu! Dar nu mi se pare că a fost! Deci dacă se afirmă faptul că motanel nu există el va fi acuzat de falsificare de martori!!! Dovezi?: are :X la nume + are un singur post şi contul a fost creat astăzi!!!
Image
Image
motanel ;x

Post by motanel ;x »

Ma gogule,am facut contu pt ca mi-a sps Glont sa-mi fac ca eram si eo pe sv. Trb sa te uiti mai bn cine era pe sv ;)

Motanel e martorul!Eu sunt glontz! Si in primul rand amandoi avem amandoi ore! :P Si nu ti.am dat hedshot! :@

L.am creat pt. ca mi.ai dat ban nu e normal? Si daca aveam cod de ce nu mi.ai dat permanent si de ce mi.ai dat 8 ore?Uite asta e dovada mea ai dat ban ca tea.i ofticat!
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Băi deştepttle, nu pot da permanent!!! Şi îmi corectam greşeala dacă puteam da unban, dar făra IP NU POT.. Deci îmi cer scuze, cum spuneam îmi corectam greşeala, nu o să se mai repete, iar dacă only era diferit şi nu favoriza pe nimeni îmi dădea doar un adv verbal.. Dar aşa e El.. La unii care greşesc le da doar adv dar mie normal îmi da warn.. Cu totuşi că mi-am recunoscut greşeala, mi-am cerut scuze, şi am spus că nu se va mai repeta!!! Dar ce să-i faci? /:) Aşa sunt unii oameni..
Image
Image
Locked