Nume în joc: Lele Lol
Numele acuzatului: eXo (suge pula)
Motivul acuzației: slay+1adv aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: azi
Martori prezenți pe server: Dan
Dovadă(poză sau video): DEMO FILE : http://www.girlshare.ro/33386985.5
Scurtă descriere: I-am spus la eXo jean spune daca parasesti zidul => CAP! , apoi cne misca moare, a parasit zidul i-am dat cap si el mi-a dat slay + 1adv!
Reclamatie eXo - warn
Re: eXo
Cred ca asta ar fiiCarnacior wrote:- Dovada de tip demo nu trebuie sa fie mai mare de 5minute. Filmati doar partea care va intereseaza, nu intereseaza pe nimeni cum a decurs tot jocul de-a lungul unei mape. Daca este nevoie puteti face 2 demo-uri!

Si eu de unde pizda matii sa stiu ca se trezeste un tampit sa.mi dea slay aiurea?!eXo wrote:Cred ca asta ar fiiCarnacior wrote:- Dovada de tip demo nu trebuie sa fie mai mare de 5minute. Filmati doar partea care va intereseaza, nu intereseaza pe nimeni cum a decurs tot jocul de-a lungul unei mape. Daca este nevoie puteti face 2 demo-uri!

Frate sa zic nu prea am vazut bine faza eu imi aduc aminte ca tu ai zis cine paraseste zidul moare "paraseste" in ce sens de 5cm sau 5 metri? exo era la 2cm de zid deci nu la parasit era langa el :l ...!
M-ai uitat totusi pe demo doar pentru ca a mers cu viewdemo si lele are dreptate, exo plecase de la zid. Alta data fa cate un demo in fiecare runda daca tot vrei sa faci demo mereu, e mai practic.
Exo 1 warn pentru ca tigan si pentru ca slay.
Exo 1 warn pentru ca tigan si pentru ca slay.