Reclamatie Panta

Locked
Lele Lol

Reclamatie Panta

Post by Lele Lol »

Nume în joc: Lele Lol
Numele acuzatului: Panta
Motivul acuzației: Ban 3 min airuea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: Dan
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: Un T (7up) a apasat butonul ala de pe jail_pyramid care a omorat 2-3 T, si Panta i-a dat ban 3 minute, eu cred ca se da ban la CT cand apasa butonul, nu la T, adica daca un T scapa din cusca si ajunge la buton, e vina CTs ca nu l-au vazut si el a apasat butonul , care rezulta sa-l omoare pe acel T . Panta idiot .
Image
Image
Panta

Re: Reclamatie Panta

Post by Panta »

I-am dat 3 min. Ti se pare mult cumva? In plus de asta, era day, nu mi se parea corect ca sa murim jumate si sa nu ne putem distra cu day-ul dat. 3 min or fost ca sa se invete minte sa nu mai apese data viitoare si sa ne strice jocul.

Cel putin eu nu dau ban 10-20 min pentru motive si mai idioate.

Si only dadea ban la cel care apasa pe buton la cusca si omora mai multi playeri, fie TS fie CT. Atunci noi de ce sa nu ii sanctionam? Pentru ca merita.

Iara sari tu cu reclamatii ca deobicei.

P.S Ai putea sa nu mai faci off topicuri doar ca sa ma provoci ;)
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Si ce? Era day, si? Daca CTs nu erau atenti si nu l-au vazut ca a plecat, el, saracu', s-a "strecurat" pe scara si a apasat butonul, dar asta e vina CTs, nu a lui, ei bine umpic :D , dar daca era CT, asta era FK, adica unul din CTs apasa pe buton, omoara 6-7 playeri, PAC! amx_banip muie 5 FreeKill .

Si nu mai fac off-topicuri daca nici tu nu ma provoci ;) .
Image
Image
Dan

Post by Dan »

i-a dat ban ca a apasat pe butonu ala verde si a omort 3-4tero,,! 3minute ....i-a dat ban-ul nu-s ce sa zic
Panta

Post by Panta »

Nici ca TS nu e corect sa omori jumate din echipa. Daca avea FD si ct il lasa in pace? Si el pleca sa omoare apasand pe buton? Ti se parea corect sa mori? Nu.

Si in plus de asta era day dat, care era mai important ca un FD, pentru ca toti trebuiau sa participe. Sa fim seriosi ma.
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Pai daca nu l-au vazut ( l-au lasat ) CTs acolo, nu e vina lui ( partial este ) , deci las-o naibii asa, sa vedem daca e bine cum ai procedat sau nu! :D !!!
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Conform celor spuse de carnat de acum in colo nu se mai iau in considerare reclamatiile decat daca sunt facute de cel "pagubit".
Oricum 3minute n-a murit, nu e prea grav

http://jb.b-zone.ro/forum/viewtopic.php ... 7&start=10
Image
Locked