Reclamatie Darius

Lele Lol

Reclamatie Darius

Post by Lele Lol »

Nume în joc: Lele Lol
Numele acuzatului: Darius
Motivul acuzației: nomic
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: JuPaNu, prazitura
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: Aveam 1 adv (am omorat un FD), deci 1, el credea ca aveam 2 ca l-am omorat ca nu avea glow, iar ma tarziu credea ca am 3 ca am omorat pe unu care avea 7 HP (i-a dat unu in picior si n-am stiut) . Cu toate astea aveam numa 2 :P

Stiu ca am zis ca ma las, dar copilu asta e idiot, serios acum, imi pare rau, e ultima. !
Image
Image
Darius.

Re: Reclamatie Darius

Post by Darius. »

E ultima? Deci amu pot face abuz pe tine :))
Si totusi de ce te lasi
De reclamatii aiurea? Precum asta?
Te-am scos pe drept+ca nu se intelege niciodata ce spui, mereu bolborosesti in microfonul ala de pentium 2 de nu te inteleg nimeni, de aia nu am avut glow, regleazati microfonul sau nu mai pupi CT ;)
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Microfonul mi se aude perfect, martori tot serverul, degeaba minti, sugi pula .
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Lele Lol wrote:Microfonul mi se aude perfect, martori tot serverul, degeaba minti, sugi pula .
Eu sa mint? =))
Iesi ma ca nu te crede nimeni, oricum ai avut vreo 4 adv deci out, reclamatie inutila
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Spune de unde cei 4 adv? Ca ma gandeam sa sterg reclamatia da nu mai vreau, ia zi, daca aveam 4adv doar explica-le, si daca mi se auzea asa naspa microfonul de ce nu mi-ai spus sa reglezi? Tigan.
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Nu sterge reclamatia, laso sa vada toti cat de fraieri esti
4 adv de la 4 killuri aiurea
Si microfonul se auzea naspa si in loc sa vorbesti la el, boborosai de nu se intelegea nimic de aia au murit toti, fragarule
sper ca team lamurit
Fi multumit ca nu tiam facut reclamatie pentru gag aiurea, o fi un nimic da sigur luai warn, ma rog nu sunt asa tigan ca tine, hai jet oceanic
Last edited by Darius. on 14 Apr 2014 22:25, edited 1 time in total.
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Esti un mincinos de imputi, o las, sa vada toti cat poti minti, simplu, esti penibil, eu am microfonul foarte bun, se aude bine ( nu am primit plangeri ) , toti T imi resoectau comanda, deci ma auzeau, aveam 1adv, cand am omorat FDu ala din greseala, O.K. 1. Sau poate 2, cand unu avea 7HP si l-am omorat din greseala, O.K. 2. Dar spune-mi de unde moaca ta de.cal morât aveam 4, daca nu explici de unde aveam 4 nu dovedesti nimic, 0nLy nu da T/C pana maine, o sa ii spun martorului sa posteze, imi cer scuze de intarziere.
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Nici nu vreau sa stiu ce minciuni ii spui sa puna, si daca nu au postat pana acum e clar ca ii doar in adancul anusului de tine si reclamatia ta de cacat
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Deci nu explici de unde am 4 adv, clar, minciuna, acum il anunt pe JuPaNu sa posteze.
Image
Image
Jupanu
Bautor autorizat
Bautor autorizat

Post by Jupanu »

Imi pare rau dariuse dar la Lele se auze bine microfonul :p si daca aia nu aveau glow asta e,la Lele se auze bine,dar bravo de scuza :ymapplause:
Image
Image
Locked