Nume în joc: Blaaze
Numele acuzatului: Red#Blue
Motivul acuzației: Eu am VIP si el ma scoate de la Ct ca dau de fiecare data cand is CT day
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 09:25 04.08.2014
Martori prezenți pe server: Slot, SkiZzZO#, Cr!sTiaN(nu cred ca am scris bn), ZuZu
Dovadă(poză sau video): https://plus.google.com/u/0/10640103097 ... 8585193508
Scurtă descriere: Era mapa aceea pe zapada de nu se poate deschide usa cu open decat daca o deschizi manual iar eu eram jean si am dat ca dfe obiceio Nighcrowler Day iar Red#Blue ma scoos de la CT pt ca cica nu am voe sa dau DAY de fiecare data cand is CT adica eram 3 CT si eu dadeam mereu numa day iar el zice ca nu am voe
Reclamatie Red#Blue - warn/rmv
Re: Reclamatie Red#Blue
Asa e! (is martor)
Sper sa ia remove cat mai repede, nu stie regulamentu sau il stie da nu-l respecta si sunt sigur ca multi playeri au plecat de pe server din cauza comportamentului sloterilor (nu toti)
Sper sa ia remove cat mai repede, nu stie regulamentu sau il stie da nu-l respecta si sunt sigur ca multi playeri au plecat de pe server din cauza comportamentului sloterilor (nu toti)
Blaaze team scot pt ca aveau 3 adv.ce pula mea,..Loai arma la /lr..ce minti ca team scos ca dadeai numai day porcule???...Faceau abuz de toate ..Cum sa nu te scot papacalule?..
Cum pula mea sa nu te scot..faceai --
Abuz frate..
Abuz frate..
Da da abuz si calu ce-o zis?Red#Blue wrote:Blaaze team scot pt ca aveau 3 adv.ce pula mea,..Loai arma la /lr..ce minti ca team scos ca dadeai numai day porcule???...Faceau abuz de toate ..Cum sa nu te scot papacalule?..
Abuz frate..
Singuru care face abuz aici esti tu, l-ai scos pe nedrept lasa vrajala
In poza se vede ca l-ai scos pentru ca nu a dat open. Cine zice ca e obligat sa dea open? Chiar daca e day, nu are relevanta. Si puteai sa dai tu open daca n-a dat el.
warn si remove ca esti prea but. In plus si mincinos
Si cei care au postat aiurea sunt niste tigani. E ultima data cand mai sterg posturile aiurea, incep cu sanctiunile de acum.
:TC:
warn si remove ca esti prea but. In plus si mincinos
Si cei care au postat aiurea sunt niste tigani. E ultima data cand mai sterg posturile aiurea, incep cu sanctiunile de acum.
:TC: