reclamatie skizzo - warn ionuthd

Locked
Gabii

reclamatie skizzo - warn ionuthd

Post by Gabii »

Nume în joc: Gabii
Numele acuzatului: SkiZzZO#
Motivul acuzației: limbaj de tigan
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: youtube ,
Dovadă(poză sau video):
Image
Scurtă descriere: M'am saturat ca acest copil sa injure mai ales cand sunt multi playeri.
SkiZzZO#

Re: reclamatie skizzo

Post by SkiZzZO# »

Gabii mai taci in .... ca intri din joi in pasti pe server si eu sunt on in fiecare zii si + am injurat de nervi ce tu na-i injurat hai sall 0nly daca decizi sa imi dai rmw respet b-zone si Respect playery de pe b-zone :*:ymhug: :bulangiu: :(( si + nu tea-m injurat pe tine
IonutbunHD

Post by IonutbunHD »

Chiar nu imi pasa ... reclamatia este facuta aiure.Carnacio a scos gag-ul dar daca gag-ul ramanea puteai sa ii dai gag asa ai decis sa faci o reclamatie aiurea. :))))) Dar ori cum SkiZzZo nu trebuie sa injuri asa.La neri poti sa inchizi monitorul si sa injuri cat vrei,dupa poti sa joci in continuare.Ce rezolvi daca tastezi niste injuraturi?? :wtf:
Image

Image
Gabii

Post by Gabii »

IonutbunHD wrote:Chiar nu imi pasa ... reclamatia este facuta aiure.Carnacio a scos gag-ul dar daca gag-ul ramanea puteai sa ii dai gag asa ai decis sa faci o reclamatie aiurea. :))))) Dar ori cum SkiZzZo nu trebuie sa injuri asa.La neri poti sa inchizi monitorul si sa injuri cat vrei,dupa poti sa joci in continuare.Ce rezolvi daca tastezi niste injuraturi?? :wtf:
In primul rand nu trb sa te bagi ca o sa iei warn /:) si i-am facut reclamatia pentru ca tot timpu pe server injura , daca va fi sanctionat se va potolii.
SkiZzZO#

Post by SkiZzZO# »

IonutHd ai dreptate :(
0nLy

Post by 0nLy »

Doar avertisment verbal.

Si ionut warn ca te bagi unde nu e treaba ta

:TC:
Image
Locked