Reclamatie [eXe]*dJ_DigitAl

Locked
Future

Reclamatie [eXe]*dJ_DigitAl

Post by Future »

Nume în joc: Future
Numele acuzatului: [eXe]*dJ_DigitAl
Motivul acuzației: M-a scos de la CT total aiurea. (Dupa ce ca si sufera sa tot ma bag jean)
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 8/28/2014 2:30 PM
Martori prezenți pe server: Multi
Dovadă(poză sau video): Image
Image
Scurtă descriere: Am fost CT , ma tot seca la cap sa ma bag jean asa ca m-am bagat si i-am zis sa taca odata ca ma bag jean cand vreau eu (am si vorbit cand a fost FD sa nu zica ca nu am microfon) iar dupa m-a scos de la CT.
DigitAl

Re: Reclamatie [eXe]*dJ_DigitAl

Post by DigitAl »

Salut. Vad ca nu prea ai citit regurile. Tu cand esti ct trebuie sa asculti se staff-ul serverului. Eu ti-am zis sa te bagi jean si tu ma injurai, ti-am zis sa o termini si tot ma injurai. Cand te-ai facut jean ai inceput sa ma injuri ca nesimtitu, atunci te-am scos de la ct. Il am martor pe Sprite care ti-a dat si gag dupa ce te-am scos de la ct pt ca tu tot ma injurai. Deci nu mai spune ca te-am scos degeaba. Nu cred ca playerilor le convine sa te auda pe tine injurand. Multa bafta. Digi
Future

Post by Future »

Sa inteleg ca doar adminii au voie sa injure nu?
Si tu din ce staff faci ma parte? Ca ai slot?
Tu stiai ca am microfon, asa ca m-ai provocat si mai tot disperat sa ma bag jean.
+ Sprite mi-a dat gag ca am injurat prin say nu prin microfon, si as vrea ceva dovezi cu injuraturile spuse catre tine ca asa si eu pot sa iti zic ca m-ai injurat.. Daca ma intelegi.
(Nu-i nevoie sa te scoti)
0nLy

Post by 0nLy »

Daca e admin on e suficient sa ii fie dat gag unui ct care injura (microfon sau chat).
Doar avertisment verbal, digital fi mai atent pe viitor.

:TC:
Image
Locked