Reclamatie Sprite

Locked
Future

Reclamatie Sprite

Post by Future »

Nume în joc: Future
Numele acuzatului: Sprite
Motivul acuzației: Slay aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 9/5/2014 8:53 PM
Martori prezenți pe server: Google,Jebelul etc.
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: Cand a inceput runda,eu cu sprite am intrat intr-un tunel intr-e timp s-a anuntat GodMode day, ziua lui X sa ne strangem in cusca.. Asa ca eu vroiam sa ma duc in alta parte dar unde m-a bloca SPRITE asa ca i-am zis "date sa ies" la care imi da slay fara nici un motiv.
Sprite

Re: Reclamatie Sprite

Post by Sprite »

Am dat slay pe motiv ca nu te duceai la day, adica in cusca mare unde ma ducea eu prin acel tunel.Tu probabil voiai sa te duci la ct pe mapa aia noua eldorado si sa activezi laserele ca sa strici dayu.Asa ca ti-am dat slay pe motiv ca strici day-ul. Altceva nu mai am de spus.

(.)|(.)
Future

Post by Future »

Ce-i cu scuza asta?! Esti cumva clarvazator sa stii ce se va intampla?! Eu doar vroiam sa ies din tunel pe partea cealalta si sa ma duc la day ca altceva n-aveam ce sa fac ca nu puteam sa omor CT. = slay total aiurea.
0nLy

Post by 0nLy »

Future wrote:Ce-i cu scuza asta?! Esti cumva clarvazator sa stii ce se va intampla?! Eu doar vroiam sa ies din tunel pe partea cealalta si sa ma duc la day ca altceva n-aveam ce sa fac ca nu puteam sa omor CT. = slay total aiurea.

Daca ai intrat in tunel si s-a dat godmode, trebuia sa te intorci nu sa fugi. Sprite a procedat corect

:TC:
Image
Locked