Reclamatie BranDoNtO - warn brando - warn boss

Locked
andrei

Reclamatie BranDoNtO - warn brando - warn boss

Post by andrei »

Nume în joc: andrei
Numele acuzatului:BranDoNtO
Motivul acuzației:jignire+abuz de comenzi
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: flowery
Dovadă(poză sau video): http://s27.postimg.org/4acp9i89f/asda.png
Scurtă descriere:profesional era jean si a zis jean spune cine are duck moare asa am inteles si i-am omorat paia cu duck si domnul brand era printre ei si ma scos afara +m-a facut but(nici nu cred ca stie ce inseamna cuvantul)
Nu mai dati slot la toti pustii..
BranDoNtO

Re: Reclamatie BranDoNtO

Post by BranDoNtO »

Ma andrei eu zic sa iti dai boxele/castile mai tare ca jean a spus fara jean sa ne punem cu duck deci gura si nu mai COMENTA!! Deci :bulangiu:
Image
Muzica te sparge la urechi daca nu o intelegi :iesiacas: ;)
Error 404: Idiotenie overload, try restarting your LIFE
Image
andrei

Post by andrei »

BranDoNtO wrote:Ma andrei eu zic sa iti dai boxele/castile mai tare ca jean a spus fara jean sa ne punem cu duck deci gura si nu mai COMENTA!! Deci :bulangiu:
si poate am gresit care e faza?nu scoti din prima pentru o greseala;)
aici se vede cat de but esti in fuctia de slot;)
BranDoNtO

Post by BranDoNtO »

Ma eu nu te-am scos la 1 ADV ci la 3 adv ca aveai deja 2 ADV deci daca sti matematica 2+1=3
Image
Image
BranDoNtO

Post by BranDoNtO »

Si in plus de ce il bagi pe Flowery ca martor??Cand am vazut ca el e martor l-am intrebat si a spus ca el nu este.Deci tu pe langa ca nu auzi mai si bagi martori AIUREA
Image
Image
andrei

Post by andrei »

BranDoNtO wrote:Si in plus de ce il bagi pe Flowery ca martor??Cand am vazut ca el e martor l-am intrebat si a spus ca el nu este.Deci tu pe langa ca nu auzi mai si bagi martori AIUREA
era pe sv;) daca nu a vazut asta e si de 2 adv ?ca nu am vrut sa-ti dau fd pe dejeaba?canta la alta masa
BoSS

Post by BoSS »

brand nu te mai da mare profesionist,ar fi bine ca 0nly sa se uite in log sa vada ce face el si ce atitudine ne demonstreaza.Are un limbaj indecent,pe mine m-a injurat,nu am dovezi dar nu doresc sa bag in seama.
Cat despre reclamatie,ar trebui mereu dupa ce il scoti sa ii zici motivul,nu ii zici pe motiv BUT.Asa ca mai incearca sa te controlezi.
:pro:
:iesiacas: :iesiamzis: dan :bulangiu: :lol:
0nLy

Post by 0nLy »

Flowery era on, apare si in poza. De-aia e trecut la martori /:)

Cat despre reclamatie .. :
REGULAMENT wrote:⇒ Un membru din staff nu are voie sa foloseasca comenzi pe un alt membru din staff ce are grad mai mare sau egal. Exceptie fac situatiile speciale, cand fapta comisa este mult prea grava. In restul cazurilor se fac reclamatii pe forum.
Brando 1 warn

BoSS wrote:brand nu te mai da mare profesionist,ar fi bine ca 0nly sa se uite in log sa vada ce face el si ce atitudine ne demonstreaza.Are un limbaj indecent,pe mine m-a injurat,nu am dovezi dar nu doresc sa bag in seama.
Cat despre reclamatie,ar trebui mereu dupa ce il scoti sa ii zici motivul,nu ii zici pe motiv BUT.Asa ca mai incearca sa te controlezi.
:pro:
:iesiacas: :iesiamzis: dan :bulangiu: :lol:
Tu esti prost. Primesti warn pentru post aiurea la reclamatii

:TC:
Image
Locked