Reclamatie -SkiZzZO#
- xMitzuYTBx
Reclamatie -SkiZzZO#
Nume în joc: MitzuYTB
Numele acuzatului:SkiZzZO#
Motivul acuzației: Da jbe_unjean degeaba!
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 22/10/2041 ora 20:15-201:30
Martori prezenți pe server: Andrei,
Dovadă(poză sau video): http://i.imgur.com/he0TATY.png
Scurtă descriere: Zice el " Nu am fost de 3 ture jean si in regulament nu scrie ca ai voie sa dai unjean fiinca nu ai fost de .. ture . In regulament scrie asa "⇒ Un membru din staff nu are voie sa foloseasca comenzi pe un alt membru din staff ce are grad mai mare sau egal. Exceptie fac situatiile speciale, cand fapta comisa este mult prea grava. In restul cazurilor se fac reclamatii pe forum." Deci asta va insemna daca nu ai prins loc jean nu te bagi tu mare bastan si dai unjean ! Sper sa nu zic vre-o prostie dar cred ca el ar trebuie sa primeasca warn nu e corect sa dai asa unjean la fiecare jucator ca nu ai prins si tu sa fii jean ! Astai viata frate, suporti !
Numele acuzatului:SkiZzZO#
Motivul acuzației: Da jbe_unjean degeaba!
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 22/10/2041 ora 20:15-201:30
Martori prezenți pe server: Andrei,
Dovadă(poză sau video): http://i.imgur.com/he0TATY.png
Scurtă descriere: Zice el " Nu am fost de 3 ture jean si in regulament nu scrie ca ai voie sa dai unjean fiinca nu ai fost de .. ture . In regulament scrie asa "⇒ Un membru din staff nu are voie sa foloseasca comenzi pe un alt membru din staff ce are grad mai mare sau egal. Exceptie fac situatiile speciale, cand fapta comisa este mult prea grava. In restul cazurilor se fac reclamatii pe forum." Deci asta va insemna daca nu ai prins loc jean nu te bagi tu mare bastan si dai unjean ! Sper sa nu zic vre-o prostie dar cred ca el ar trebuie sa primeasca warn nu e corect sa dai asa unjean la fiecare jucator ca nu ai prins si tu sa fii jean ! Astai viata frate, suporti !
Re: Reclamatie -SkiZzZO#
Ma am scos jeanu pt a il pune pe ala ca a intrat nou si nu stiam daca are mic ce faci reclamatie aiure deja ma enervezi 

- xMitzuYTBx
Ma tu la microfon ai zis ma da lasama si pe mine ca n-am fost de 3 ture ! Deci nu mintii ! dan
Da are asa este i-a scos jeanu ca sa se bage cel care a intrat ct ca nu stiam daca are micro.I a facut rec aiurea
- johnnyhelll
Scz ca ma bag. Reclamatia e cam degeaba. Ala a fost nou trebuia sa vada daca era sau nu cu microfon. Tu ca slot aveai obligatia sa ii cedezi locul singur, nu sa iti scoata skizzo jeanul 
Scuzati ca am comentat daca nu trebuia!

De acord reclamatie degeaba,am fost pe srv au inceput sa scoata jean mai multi din cauza jucatorului ala si ma Mytzule dc disperi pt atat? :bitchplease:
defapt skizzo ia scos jeanul ca sa fie el jean nu pentru ala nou din echipa,pe il doare undeva ca intrase unul nou la ct(am fost martor)johnnyhelll wrote:Scz ca ma bag. Reclamatia e cam degeaba. Ala a fost nou trebuia sa vada daca era sau nu cu microfon. Tu ca slot aveai obligatia sa ii cedezi locul singur, nu sa iti scoata skizzo jeanul
Si eu am fost martor la toata treaba a fost o nebunie ba scoteai tu ba el v-ati tot certat pe acolo pana l-a urma la scos careva pe ala afara si s-a terminat problema chiar mi se pare fara sens reclamatia asta :bitchplease:andrei wrote:defapt skizzo ia scos jeanul ca sa fie el jean nu pentru ala nou din echipa,pe il doare undeva ca intrase unul nou la ct(am fost martor)johnnyhelll wrote:Scz ca ma bag. Reclamatia e cam degeaba. Ala a fost nou trebuia sa vada daca era sau nu cu microfon. Tu ca slot aveai obligatia sa ii cedezi locul singur, nu sa iti scoata skizzo jeanul
Il pui sa vorbeasca la day daca nu prinde singur jean. Doar avertisment verbal.
:TC:
:TC: