reclamatie johnnybut

Locked
cristy22

reclamatie johnnybut

Post by cristy22 »

Nume în joc:cR!$t!@n
Numele acuzatului:JohnnyBut
Motivul acuzației:but.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:acum 5 min.
Martori prezenți pe server:Dan,terupcutalent.
Dovadă(poză sau video): http://oi58.tinypic.com/23k9iz9.jpg
Scurtă descriere: Eram ct si a zis "CT vorbiti! , am vorbit da' pla mea stie ce boxe sau ce casti are el si m-a scos.
Dan

Re: reclamatie johnnybut

Post by Dan »

da are dreptate a vorbit si la scos aiurea..
johnnyhelll

Post by johnnyhelll »

Ma :| Eu nu am auzit pe nimeni... Dupa ce a intrat skizzo si a vb l-am auzit si pe el si pe terupcutalent... Nu poti sa zici ca te-am scos degeaba... +ca daca am dat secunde si nu te-am auzit am voie sa te scot. Citat din regulament: "⇒ Adminii au obligația să întrebe toți CT dacă au microfon și să-i puna sa dovedească asta. ... ⇒ Dacă microfonul unui CT nu se aude sau se aude sacadat, adminul îl lasă 1 minut să-și regleze microfonul și setările, dacă intervalul de timp a expirat, iar CT nu și-a rezolvat problema acel CT este mutat la T. " si te-am lasat mai mult ca pana sa zic sa vb trecusera mai mult de 1 min :|
Image
cristy22

Post by cristy22 »

johnnyhelll wrote:Ma :| Eu nu am auzit pe nimeni... Dupa ce a intrat skizzo si a vb l-am auzit si pe el si pe terupcutalent... Nu poti sa zici ca te-am scos degeaba... +ca daca am dat secunde si nu te-am auzit am voie sa te scot. Citat din regulament: "⇒ Adminii au obligația să întrebe toți CT dacă au microfon și să-i puna sa dovedească asta. ... ⇒ Dacă microfonul unui CT nu se aude sau se aude sacadat, adminul îl lasă 1 minut să-și regleze microfonul și setările
Ciudat , toti ma auzeau dar tu nu...Ala e un bug si eu am patit asa da' puteai fain frumos sa astepti sa ma pun jean runda urmatoare sau iti doreai asa tare sa ma scoti?
EDIT:Tu stiai ca am microfon...
0nLy

Post by 0nLy »

Cred ca era bugul ala cand intri pe server uneori nu auzi ct. Sa zicem ca te iert. Alta data nu mai pune ct sa vorbeasca decat dupa ce trece o runda de cand ai intrat pe server.

:TC:
Image
Locked