Reclamatie bug

Locked
Alexe.Alex

Reclamatie bug

Post by Alexe.Alex »

Nume in joc: MaRtin!@@#$
Numele acuzatului: bug la server
Motivul acuzatie: 1. Primul bug consta in: de exp cand vreau sa-mi vad logo-ul destats si scriu MaRtin!@@#$ imi apare unu fara #$ si fara stats si chestia aia cu plimba ursu eu vreau sa imi vad stats si pe logo la fel e si daca pun parola arata fara nimic cautati si voi sa vedeti
2. Consta ca acum 3 zile bine mersi aveam 3.5k si ceva credite si eram jean dau un retry se puna mingea la loc si s-au dus creditele dar eu nu observ. Apoi acum 2 zile vad seara si dau 10 injuraturi si fut un pumn la tastatura si ma gandeam ca am gresit nick sau cv am zis ca se va rezolva pana acum o zi cand nu am putu intra: probleme de familie. Si acum fac asta si imi vreau cele 3.5k credite inapoi
Data si ora cand s-a intamplat conflictul: acum 3 zile mi-au disparut creditele si chestia cu stats din totdeauna.
Martori prezenti pe server:-------
Dovada poza sau video:-------- nu trebuie nu ma gandeam ca se va intampla asa ceva.
Scurta descriere: sus la motiv> :iesiacas: daca nu rezolvi si nu-mi dai creditele inapoi.
MaRtin!@@#$copilu stecher!
[*]Puie Monta[*]
0nLy

Re: Reclamatie bug

Post by 0nLy »

Probabil e din cauza numelui de cocalar-retardat pe care ti l-ai ales, adica cu multe cacaturi in el si valoare de cocalar ($). Orele le ai pe gametracker in siguranta.

:TC:
Image
Locked