Nume în joc: DAU3DVEZIHD
Numele acuzatului: Darius
Motivul acuzației: ma scoate de la CT fara motiv si NU AVEAM 3 AV ce aveam 1 AV!!!
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acu 2-3 min
Martori prezenți pe server: Gabii,Festiblu,Bogdy si altii
Dovadă(poză sau video): http://tinypic.com/view.php?pic=315ejr8&s=8
Scurtă descriere: pai era fd si era darius era cu picioru in camera cu arme si i-am spus sa iasa si am dat in el apoi am mai stat 3 sec si nu am vazut ca nu avea hp si am dat in el si a murit si m-a scos si vroiam sa-i dau fd da pula mea ...
Reclamatie Darius - warn
- DAU3DVEZIHD
Re: Reclamatie lepra
lol, ce draqu 
Te-am scos ca ai facut fk pe mine
Si vezi ma pula ca nu va permit la toti sa-mi ziceti lepra, ma simt jignit cand un copil ca tine pronunta lepra, asa ca sugi pula, pentru tine sunt Domnul Darius
Te-am scos ca ai facut fk pe mine
Si vezi ma pula ca nu va permit la toti sa-mi ziceti lepra, ma simt jignit cand un copil ca tine pronunta lepra, asa ca sugi pula, pentru tine sunt Domnul Darius
- DAU3DVEZIHD
1 fk am facut copii retarzi
3 killuri am facut cat am fost CT sunteti tampiti si tu killer ce plm vb ? Esti bou hai sa te scot asa dampulea pe 1 singur fk de o pers ? Nu cred ca ti-ar placea
3 killuri am facut cat am fost CT sunteti tampiti si tu killer ce plm vb ? Esti bou hai sa te scot asa dampulea pe 1 singur fk de o pers ? Nu cred ca ti-ar placea

Ma rog, hai sa nu-l derutam pe only
Asa s-a intamplat, sa se inchida odata topicul asta retardat
A fost prima runda(cea cu fd all) si am fost in fata cemerei cu arme si n-am intrat insa dau3d tot tragea in mine sa-mi scada hp, i-am zis ca m-a lasat cu 4 hp si daca mai trage o sa mor si il scot
idiotu a trassi m-a omorat asa ca l-am scos
Acum da-mi warn ca stiu ca trebuia sa-l scot la 3 av, oricum only recunoaste ca daca cineva ti-ar face asa ceva ti-ar venii sa-i dai wreck
iar tu dau3d esti un nesimtit si nu te mai chinuii sa raspunzi ca nu mai e nimic de adaugat.
Asa s-a intamplat, sa se inchida odata topicul asta retardat
A fost prima runda(cea cu fd all) si am fost in fata cemerei cu arme si n-am intrat insa dau3d tot tragea in mine sa-mi scada hp, i-am zis ca m-a lasat cu 4 hp si daca mai trage o sa mor si il scot
idiotu a trassi m-a omorat asa ca l-am scos
Acum da-mi warn ca stiu ca trebuia sa-l scot la 3 av, oricum only recunoaste ca daca cineva ti-ar face asa ceva ti-ar venii sa-i dai wreck
iar tu dau3d esti un nesimtit si nu te mai chinuii sa raspunzi ca nu mai e nimic de adaugat.
N-aveai motiv sa-l scoti.
Primesti 1warn

:TC:
Primesti 1warn
Eu nu stau in usa, eu atacDarius. wrote:only recunoaste ca daca cineva ti-ar face asa ceva ti-ar venii sa-i dai wreck
:TC: