Reclamatie Dariua

Bianca#Mitru

Reclamatie Dariua

Post by Bianca#Mitru »

Nume în joc: Bianca#Mitru
Numele acuzatului: Darius
Motivul acuzației: Auto FD
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acuma 3 min
Martori prezenți pe server: tot sv
Dovadă(poză sau video): https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Scurtă descriere: ----
Image
Image
Gabi ceful meu ..
Gabi cel mai tare . In tot ce face
Image
SHERIDAN

Re: Reclamatie Dariua

Post by SHERIDAN »

Eu eram de fata cand Darius si-a dat fd singur si a zis ca sia dat fd ca la omorat unu din greseala da dupa parearea mea nu are voie
Darius.

Post by Darius. »

SHERIDAN wrote:Eu eram de fata cand Darius si-a dat fd singur si a zis ca sia dat fd ca la omorat unu din greseala da dupa parearea mea nu are voie
Parerea ta nu conteaza.

Mi-am dat ca am fost omorat aiurea. =p~
Image
Image
Bianca#Mitru

Post by Bianca#Mitru »

Ma nu ai fost omorat aiurea ca am fost de fata asa ca taci .. Ca daca erai omorat aiurea nu-ti faceam reclamatie copile..
Image
Image
Gabi ceful meu ..
Image
Darius.

Post by Darius. »

Bianca#Mitru wrote:Ma nu ai fost omorat aiurea ca am fost de fata asa ca taci .. Ca daca erai omorat aiurea nu-ti faceam reclamatie copile..
Reducerea minciunilor face bine la ten ;)
Image
Image
ReN

Post by ReN »

Adevarat asa Darius !!
xBogdyxD

Post by xBogdyxD »

Ma in regulament scrie ca adminul are voie sa-i dea fd la un T daca este neindreptatit , in acest caz a avut voie
Image
Image
Image
Image
Bianca#Mitru

Post by Bianca#Mitru »

Ma parca ai fi drogat nu la omorat nimeni aiurea sia dat FD asa ca face ABUZ maaa ... CT na mai omorat pe nimeni aiurea + Ca nu lam vazut sai deie adv asa ca .. WARN
Image
Image
Gabi ceful meu ..
Image
xBogdyxD

Post by xBogdyxD »

ma , multa minciuna pe tine, se vede ca minti , daca nu minteai faceai schreen cand si-a dat fd , nu dupa vreo 5-10 sec , caci consola are delay , + ca nu se vede ce s-a intamplat mai inainte
Si inca ceva, din cate stiu eu , cei din "staff" ar trebuii sa fie o familie , nu intruna reclamatii ..
Only , Ramane pe tine sa te uiti in log si sa vezi daca e adv ce zice Darius sau ce zice Bianca ..
Image
Image
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

am dat adv la ct apoi mi-am dat fd, asa cum fac de fiecare data cand sunt omorat aiurea, asa a zis Carnat sau only nu mia stiu ca mai bine iti dai fd singur decat sa spamezi ca un idiot la ct sa-ti deie fd si daca nu-ti da sa-i dai alt adv

desigur bianca nu a observat nimic, decat atunci cand mi-am dat fd, doar e disperat sa iau eu warn n-am treaba, acelasi poveste ca la Lele Lol, daca continua tot asa va avea acelasi final ca el, poate chiar mai rau

cat despre reclamatie, e nefondata, atata am avut de zis.

PS: ar trebuii sa fim ca intr-o familie noi astia din staff, pacat ca majoritatea staffului e format din copii cu probleme mintale cu care nu se poate discuta, te vor baga in seama doar daca te comporti cu el ca si cum ar fi deasupra ta cu toate, adica sa-l pupi in cur, deci imi bag pula in el si in ei si in generatia lor de cacat
Image
Image
Locked