Reclamatie Festiblu - warn

Locked
SHERIDAN

Reclamatie Festiblu - warn

Post by SHERIDAN »

Nume în joc: SHERIDAN
Numele acuzatului: Festiblu
Motivul acuzației:Cu o mapa inainte el a fost ct si apoi cand sa schimbat mapa a intrat iar ca un egoist si iam spus sa iasa ca il scos nu a vrut si lam scos si mia dat ban , stiu nu am voie sa scot un grad mai mare dar a fost egoist la faza asta
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acu 5 min
Martori prezenți pe server: erau niste playeri pe sv
Dovadă(poză sau video): http://www.girlshare.ro/34414879.4 X(
Scurtă descriere: Sunt sigur ca si 0nLy daca era "slot" proceda la fel

Festiblu :iesiacas: :iesiamzis: :bulangiu: X(
Festiblu

Re: Reclamatie Festiblu

Post by Festiblu »

Ba astia ca tine ar trb spanzurati si dati cu ei in Mare...u ori esti prost ori cretin..am intrat in ultimele 5 min pe mapa jb_snow ca sa nu mai intre alt pleyer sa dea restart la mapa si am dat un vot si a iesit jail_minecraft dupa a intrat fr3sh la ct,dar a iesit si am intrat eu.

Asa meriti ban pt ca esti pros.t gradul mai mare nu se scoate..si am si o poza cand pleyri zic:"dc l-ai scos?" dar nu imi merge net`ul prea bine si nu pot sa o pun :((

Imi e martor: Fr3sH

Faci si u cum a facut Just cu Dan,isi schimba just numele in gajica :)) lu Dan si ala ia dat werk..asa merita daca face misto de el.

P.S: Eu nu a fost ct mapa trecuta,am intrat imd sa nu se dea rr la mapa ca daca mai stateam 3 sec si nu intra nimeni iar apoi se baga unu se dadea rr si nu am stat toate cele 5 minute ramase din mapa,am dat vot si am schimbat...tu meriti WARN.
Image
Image
SHERIDAN

Post by SHERIDAN »

eu intrasem in ultimele 10 min din mapa trecut si tu docmai daduse day asa ca taci :pro: meriti warn asa ca taci drq ce drq inainte sa te scot ziceau playeri ca ai mai fost asa ca taci
0nLy

Post by 0nLy »

Ii faci reclamatie NU II DAI BAN 1 ZI!
Warn festiblu

:TC:
Image
Locked