recl mdl

Locked
Just.

recl mdl

Post by Just. »

Nume în joc: just for fun
Numele acuzatului:
Motivul acuzației: Schimbat nick aiurea..
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 21:05
Martori prezenți pe server: stopwow..
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere:Nu eram afk dar doar voiam sa vad ce fac playerii pe sv si eram si pe forum(pe tel)
MdL

Re: recl mdl

Post by MdL »

Erai afk de ceva vreme nu mai spune tu ca erai pe forum telefon ca nu merge asa. si pune toti care erau pe sv la martori ca era si daniel era si asasinu era si dan si dau3 mi se pare mi mai multi ;)
Image
The Old Staff MdL [;x] :ymhug:
Just.

Post by Just. »

Daca eam afk cum mai faceam spanshot?? Te pandeam asa cum ai facut-o si tu .Nu eram afk doar voiam sa credeti ca nu-s la pc sa vad daca face-ti abuz.
MdL

Post by MdL »

Odata ce nu te miscai asta inseamna ca esti AFK. + ca puteai sa fi venit la PC in acel moment .. si sa ma pandesti pe mine? De ce,ce am facut?
Image
The Old Staff MdL [;x] :ymhug:
AsAsSiNuL***
Sunt retardat si manc cacat !
Sunt retardat si manc cacat !

Post by AsAsSiNuL*** »

Just mane ai facut pe mortu ceva de genu numai ca sa ii faci reclamatie lui mdl sa ia down cum ai luat tu , tu ai ceva gen pica pe mdl acum ca te-a facut sa iei down man .
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
DAU3DVEZIHD

Post by DAU3DVEZIHD »

Ori eram afk , ori nu eram pe sv ori nu tin minte .... Oricum , nu ma bag ca nu tin minte de asa ceva
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Evident ca nu era afk. Dar ceva imi zice ca statea intentionat nemiscat, cum zic si martorii, asa ca nu o sa-l sanctionez pe mdl.

:TC:
Image
Locked