Nume în joc: REALOAD
Numele acuzatului: Dan
Motivul acuzației: gag aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: azi 17:27
Martori prezenți pe server: RoVeR,Cutitar_Expert etc
Dovadă(poză sau video): http://www.girlshare.ro/34971259.4
Scurtă descriere: pai am zis sa bage snowday la vot si el a inceput sa zica ca nu am admin si sa tac si eu am spus asa nu in rautate ai invatat sa dai si tu last, si m-am trezit cu gag pe motiv calm wtf?
reclamatie
- Cutitar_Expert
- Semi God

Re: reclamatie
Da e adevarat, dar nu cred ca era necesar gag pentru motivul calm.
Asta e, vedem ce spune only, chiar daca nu prea merita warn gag de 2 min. ba reaload
Asta e, vedem ce spune only, chiar daca nu prea merita warn gag de 2 min. ba reaload
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
Sa faci reclamatie pentru 2 minute de gag asta inseamna sa fii mafiot sau prost,deci mai erau 5 minute am dat vote tu ai zis "astea's mape de dat la vote ma?
" si dupa am zis
dece nu ai tu admin sa dai vote?pentru ca nu esti capabil ,si na dupa ai inceput cu smecheri de ale tale si ti-am dat 2 minute pentru ca ma stresai si te credeai mare boss inca putin si ma si bateai.
dece nu ai tu admin sa dai vote?pentru ca nu esti capabil ,si na dupa ai inceput cu smecheri de ale tale si ti-am dat 2 minute pentru ca ma stresai si te credeai mare boss inca putin si ma si bateai.
Da ma ce imi dai gag ca am spus ai invatat sa dai last?cum am inceput cu smecherii ma..nu mai minti atat ca nu castigi nimic
Nu are rost sa ma cert cu tine,ai dreptate ti-am dat gag aiurea nu ai avut o atitudine de mafiot ma scuzi,imi cer scuze.nu mai dau reply ne certam pentru 2 minute gag,bafta.