Nume în joc: JeBeLu
Numele acuzatului: SenZoR
Motivul acuzației: Abuz
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Nu sunt sigur dar cred ca pe la 21 : 45 -- 22 : 20
Martori prezenți pe server: Royal-raul
Dovadă(poză sau video): http://s28.postimg.org/inpyif0fh/jail_a ... ay0000.png
Scurtă descriere: Scoate jeanu pe nedrept sa dea el day . . . Tiganie .....
⇒ Un membru din staff nu are voie sa foloseasca comenzi pe un alt membru din staff ce are grad mai mare sau egal. Exceptie fac situatiile speciale, cand fapta comisa este mult prea grava. In restul cazurilor se fac reclamatii pe forum.
Reclamatie SenZor - warn
-
cristian06
Reclamatie SenZor - warn

Jebelu - Admin
- RoYaL-RAUL
Re: Reclamatie SenZoR
Ba esti retardat smr , deci uite sa-ti explic asa a fost, Eu nu fusesem jean de vreo 3,4 runde. Era un player la ct +jebelu. :bitchplease: Deci Jebelu a fost jean dupa Playerul acela a fost si el jean si dupa iar jebelu a fost jean ... :bitchplease:
-
cristian06
Nu , dar eu nu fusesem de vreo 4runde jean, si in plus am zis inainte sa inceapa runda eu next jean era normal sa fiu -_-
- Cutitar_Expert
- Semi God

Nu neaparat senzor. Daca jebe nu a fost jean 2 runde la rand iar i-ai scos jeanul, atunci inseamna ca ai facut abuz, nu veni cu scuze ca cica nu am fost jean de 4 runde
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
-
cristian06
Senzore atunci fac si eu asa " Eu Next Jean Care Se Baga 1 av" - ca sa dau eu dayu nu ?

Jebelu - Admin
Cutitare? Tu ce pula mea comentezi , nu erai pe server cand s-a intamplat deci 1warn ...
Si ba da nu fusesem de 4runde jean
Si ba da nu fusesem de 4runde jean