Nume în joc: .DarKofDeaD.
Numele acuzatului: GodZILA
Motivul acuzației: Ma scoate de la CT ca m-am pus de 2 ori jean.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Acum 5 minute.
Martori prezenți pe server: Cata^, DAUF1NCUA1M si multi altii.
Dovadă(poză sau video): http://www.girlshare.ro/35005107.5
Scurtă descriere: Eram cu Cata^ la CT, si a spus sa ma pun eu jean ca sa dau day, ca am vip, si dupaia asta m-a scos ca m-am pus jean sa dau day, si sa mentionez ca aveam doar 1 av.
Reclamatie - GodZILA
- .DarKofDeaD.
Reclamatie - GodZILA
Scorul meu de ZEU !

Re: Reclamatie - GodZILA
stai asa amice
... ai fost de 3 ori la rand jean tot tiam scos jean-ul si am zis pe chat ca daca nu il lasi pe Cata^ jean te scot... te-am lasat si tot tiam scos jean-u... a 4 ora te-am scos de la ct pt ca tot tu te puneai jean si nu il lasai pe Cata^
Am martor pe DauFin... si pe alecsandru
Am martor pe DauFin... si pe alecsandru
GodZILA

GodZILA

GodZILA
- .DarKofDeaD.
O sa vina cata si o sa spuna totul. Nu aveam decat 1 av, si m-am pus decat odata jean peste el, El a spus sa ma pun eu jean ca sa dau day, ca el nu are vip. Si pentru asta tu ma scoti de la CT. Iei al doilea warn amice.
Scorul meu de ZEU !

fereasca dumnezo sa te prid copile ca asa te bat... ai fost de 4 ori jean la rand f..
GodZILA

GodZILA

GodZILA
- Cutitar_Expert
- Semi God

Pai scuzati-ma ca ma bag, dar atata timp cat membrii de la ct sunt de acord cu repetarea playerului la jean, atunci nu este nici-o problema, doar sa nu exagereze, ma refer la vreo 3-4 runde jean. Sper ca m-am facut inteles.
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
da m 4 runde una dupa alta jean .. ca si iam spus pe chat ca daca se mai pune jean il scot si iar sa pun noob-ul
GodZILA

GodZILA

GodZILA
Si cine e cata sa decida el daca ai tu voie sa fi mai multe runde jean consecutiv? Mai ales ca tu intrii runda de runda ca sa dai day-uri in prostie. Daca mai faci asa te penalizez pe tine.
:TC:
:TC: