Nume în joc: TheSkill
Numele acuzatului: 0ren
Motivul acuzației: Abuz comanda.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 15/09/2015/ 10:00
Martori prezenți pe server: Google/zke/cata.
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/ci2xjeb
Scurtă descriere: Pai era day night si 0ren era la ct si eu eram la T la tunel mai exact si el se foloseste de bug ca sa ma ia..
Reclamatie 0ren - warn
Re: Reclamatie 0ren
Nici nu stiam ca nu e voie dar infine. In plus eram jean deci nu vad care e faza...mi-am cerut si scuze.
- Cutitar_Expert
- Semi God

Scuzatima ca ma bag dar daca e jean are voie sa deschida cusca cand doreste
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
http://forum.b-zone.ro/topic/78948-regu ... ak-server/ Eu nu vad nimic de genul nu ai voie sa dai /close cand esti jean sau dinastea.
Am si demo care arata ca eram jean.
Primul open a fost fiindca erau usile inchise si vroiam sa intru iar dupa am dat /close cand te-am vzt acolo....
Primul open a fost fiindca erau usile inchise si vroiam sa intru iar dupa am dat /close cand te-am vzt acolo....
are voie sa deschida, dar sa nu faca abuz de /closeCutitar_Expert wrote:Scuzatima ca ma bag dar daca e jean are voie sa deschida cusca cand doreste
abuz de /close.0ren8 wrote:http://forum.b-zone.ro/topic/78948-regu ... ak-server/ Eu nu vad nimic de genul nu ai voie sa dai /close cand esti jean sau dinastea.
pai da ai dat /close ca eram la tunel si nu ai voie asa stiam iti era sila sa te duci pe la arme sa ma omori?

Din cate stiu eu poti da doar de 2 ori comanda "/close" , daca dai si a treia iti zice nustiu ce
)) , deci nu as crede ca face abuz de slot
• Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
Man sa dai /close intentionat eu cred ca se sanctioneaza asa ca dai /close ca s-a blocat cineva da, dar sa dai intetionat pentru un frag nu cred.Cata^ wrote:Din cate stiu eu poti da doar de 2 ori comanda "/close" , daca dai si a treia iti zice nustiu ce)) , deci nu as crede ca face abuz de slot

N-ai voie sa folosesti comenzile in avantajul tau. In cazul de fata, te-ai folosit de close ca sa-l omori.
Primesti 1warn
:TC:
Primesti 1warn
:TC: