Nume în joc: Bookings
Numele acuzatului: Gabii
Motivul acuzației: ma scoate afar de la ct aiurea si am avut 1 av
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 15.11.2015 si 5:53
Martori prezenți pe server: AdminulCosmin
Dovadă(poză sau video):
Scurtă descriere: deci eram la ct si mam pus jean sa dau un day anume si deodat imi scoate jeanu si a zis sa se puna unu jazerr dar nu sa pus si mam pus eu si iar mia scos jeanu iar nu sa pus jean si m-am pus su ei am dayday si Gabii ma scos de la Ct.
Reclamatie Gabii
- Senseiraging
Re: Reclamatie Gabii
aveai chiar 5 av deoarece la inceput erau 2 t morti iar tu ai dat night altul l-ai omorat pe unu din greseala dar nu ai primit av (nu stiu dece) apoi era gabii si inca unu morti iar tu ai dat hns ceea ce inseamna vreao 5 av in total Edit Sterge tu postarea
i have embraced my inner otakuRe: Reclamatie Gabii
Ai acumulat 3 av-uri
Primul av l-ai făcut la început când ai făcut fk și nu ai dat fd, iar după ai dat 2 day-uri cu ct/tero morți.
Edit: Nu ai dovadă.
, si AdminulAndrei era Kosmin***** , si mi se pare ca acel copil e BANAT !• Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
Gabii wrote:
Ai acumulat 3 av-uri
Primul av l-ai făcut la început când ai făcut fk și nu ai dat fd, iar după ai dat 2 day-uri cu ct/tero morți.
Edit: Nu ai dovadă.
:TC: