Reclamatie Cata-warn

Locked
LuCa$.dll

Reclamatie Cata-warn

Post by LuCa$.dll »

Nume în joc: LuCa$.dll
Numele acuzatului: Cata
Motivul acuzației: incapabil.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 9:00 ,1 decembrie
Martori prezenți pe server: Dan,Bug-Mafia,Leo-Carnat,21.
Dovadă(poză sau video): Image
how to screenshot on windows
Scurtă descriere: Pe texas sunt butoaiele acelea care sunt cu lava,el era blocat acolo in el,si eu m-am pus pe el..in regulament nu e scris ceva cu block ;) . Si el a fost bulangiu la muuulte faze cand era ct,ma omora cand ii ardea chefu,n-am avut nimic cu el,imi dadea gag ca il faceam but[mai cauta pe google sa vezi ca nu e o injuratura,s-au o "discrimanare"] . Ramanand la subiect,m-am gandit sa il fac oleaca sa vada cum este o "gluma" buna..El n-a tinut,si mi-a dat slay,pentru ca i-am facut block.. Hmm dane s-au panta,ar trebui sa faceti deacum si voi reguli pentru fiecare mapa ;) ..
Image
:troll:

Image
Cata^
Moderator
Moderator

Re: Reclamatie Cata

Post by Cata^ »

Hai ca imi place asta , ba omule sa nu incep sa injur , ca oameni ca tine ma fac sa ii injur .. Asa sa trecem la subiect.
1.Mi-ai facut block la aia cu lava , cu aceasta faza eu nu puteam sa atac CT >>>>>>CA MI-AI FACUT BLOCK<<<<<<<<< daca imi ziceai ba cata era o gluma de la inceput cand aveam 80 hp poate nu iti dadeam slay asa.
2.NU ATACI CT >>>>>>>>>CA IMI FACAI BLOCK<<<<<<<<< asa.
3.Nu cred ca trebuia sa scrie in regulament asta , venea de la sine slay , asa zic eu , si ca este normal asa.
4.TREBUIE SA ATACI CT NU SA IMI FACI MIE BLOCK ! Ca eu tot vedeam de ce nu ies din aia ca esti tu deasupra capului

EU ZIC CA AM FACUT BINE , CA NU DAU DE PROST SLAY ANPULEA STII FOARTE BINE DAN , IMI STII SI SITUATI (2AV VERBALE) ASA ZICI TU.

Good Luck
Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
LuCa$.dll

Post by LuCa$.dll »

trebe sa atack ct ?=))))) omule era la inceputul rundei GUNDAY numai cat am iesit din cusca[ca eram in ultima] si tu erai acolo blocat.Apropo tu de curiozitate te-ai uitat acolo in butoi?Ca si tu cred ca atacai din butoi..Deci ai o logica sa ma ca* pe ea =))))
Nu dai slay?Ba mars ,ca eram de fata cand ti-a zis dan,vezi ai grija ca ai 2 av verbale si tu te-ai mirat :]] deci innainte nu stiai ca aveai.Numai umbla cu cioara vopsita,cand gresesti,asuma-ti vina.Un simplu scuze ar fi frumos :)
Image
:troll:

Image
Dan

Post by Dan »

Cata,nu ai voie sa dai slay+ explicatia ta,este de "cacat" era inceput de gd,nu trebuia sa atace imediat ct-ul.
Nu este prima data,deja te-am iertat de 2ori.
Warn :TC:
Locked