Nume în joc: Daniel 1337
Numele acuzatului: Cutitar_expert
Motivul acuzației: scoate aiurea de la CT
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 08/12/2015 ,5:18
Martori prezenți pe server: Lucas ,Suzy
Dovadă(poză sau video): http://s21.postimg.org/a9eltclc7/jail_pyramid0000.png
Scurtă descriere: Deci a zis jean sa stranga randu in 3 secunde toata lumea ,toti au strans randu iar cutitar abea incepea sa se miste, au trecut cele 3 secunde si l-am omorat. A inceput cu amenintari si i-am zis ca nu ii dau nimic. Urmatoarea runda ii zic aceeasi comanda cu "3 secunde" el iar sta laba trista si se misca abea cand strange toata lumea randu si l-am omorat. Atunci m-a scos de la CT !
Reclamatie Mutitar
- Daniel 1337
- Cutitar_Expert
- Semi God

Re: Reclamatie Mutitar
1 av: m-a omorat pe nedrept(a dat secunde sa strang randu si eu il strangeam dar el cand termina numaratoarea ma omora si eu eram aproape de t.)
Al 2 av: nu da fd
Al 3 av: la fel ca primu dar a fost din ciuda ca i-am dat aveuri.
Sper ca a fost de inteles
Al 2 av: nu da fd
Al 3 av: la fel ca primu dar a fost din ciuda ca i-am dat aveuri.
Sper ca a fost de inteles
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
- Daniel 1337
3 secunde sunt 3 secunde
atat timp cat tu faci pe "corectu" cu mine este normal sa fac si eu pe "corectu" nu e asa cutitar ? 
Last edited by Daniel 1337 on 08 Dec 2015 18:25, edited 1 time in total.
Eram prezent,iar nesimtirea ta Cutitar intrece toate limitele.Macar de ti-ai fi cerut scuze si ai fi spus ca e adevarat.
Eram la ct,iar eu amzis "Strangeti randu in 3 sec",tu nu ai strans in cele 3 secunde,pentru ca tu te foaiai pe acolo,iar Daniel ti-a dat cap pe DREPT,astfel nu avea de ce sa iti dea FD.
Era el Jean,si tot aceasi comanda,strangerea randului in 3 secunde nu s-a efectuat de catre tine,iar tu i-ai dat out de la ct,fara un motiv intemeiat.Meriti sa arzi ca
orcu:
Eram la ct,iar eu amzis "Strangeti randu in 3 sec",tu nu ai strans in cele 3 secunde,pentru ca tu te foaiai pe acolo,iar Daniel ti-a dat cap pe DREPT,astfel nu avea de ce sa iti dea FD.
Era el Jean,si tot aceasi comanda,strangerea randului in 3 secunde nu s-a efectuat de catre tine,iar tu i-ai dat out de la ct,fara un motiv intemeiat.Meriti sa arzi ca

Pentru ca esti banat,nu o sa mai tin cont de parerea ta,cutitar 1av verbal,lasa "smecheria" si vreau sa aveti un respect, unul fata de altu.Next warn!LuCa$.dll wrote:Eram prezent,iar nesimtirea ta Cutitar intrece toate limitele.Macar de ti-ai fi cerut scuze si ai fi spus ca e adevarat.
Era el Jean,si tot aceasi comanda,strangerea randului in 3 secunde nu s-a efectuat de catre tine,iar tu i-ai dat out de la ct,fara un motiv intemeiat.Meriti sa arzi caorcu:
:TC: