sTropww

Locked
Cr@zZyLifee

sTropww

Post by Cr@zZyLifee »

Nume în joc: Cr@zZyLifee
Numele acuzatului: sTropww
Motivul acuzației: Ma scos din echipa ct cand aveam microfon si vorbeam + nu mia zis sa vorbesc
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 7 . Decembrie . 2013
Martori prezenți pe server: DooLeeX , Dan .. ( + DoLeeX a scris si el ca aveam microfon )
Dovadă(poză sau video): http://img29.imageshack.us/img29/5847/olt3.png
Scurtă descriere: Eu eram ct si o intrat asta si un ... ia spus ca nu aveam micro si el la crezut imediat si ma scos fara sa ma intrebe daca nu am microfon va rog faceti ceva ca daca nu eu nu o sa mai am ce cauta pe sv cand stiu ca admini nu fac nimic deci va rog rezolvati

Image
Dan

Re: sTropww

Post by Dan »

Ai dreptate eram pe sv cand tea scos tia acordat 3secunde in acel timp ai vorbit la micrfon si peste putin timp tea scos de la ct chiar daca tu aveai micrfon si vorbisei inainte..!si a mai facut multe chesti asemanatoare dar cei lanti nu au facut reclamatie..! dovada !
http://tinypic.com/view.php?pic=2cxj2wp ... qNQkyezKNg
IonutbunHD

Post by IonutbunHD »

Eu zic PRO pt ca ma enerveaza cei ce sunt mult peste limita Prostiei in cazu de fat avem un Prost la Maxim si mie nu imi plac prosti eu zic sa nu mai aiba Slot pt ca atunci ii va parea reu si ....... o sa zica uite ba ca acum erea bine sa am Slot dar nu il mai am " Only Are 2 war sau cat?? Imi pare Rau sTropww dar chiesti de genu ai facut si de fata cu mine dar dupa cum vezi din partea mea nu ai Reclamatie X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Atat PRO
Image

Image
Commy

Post by Commy »

Mdea..aveti dreptate..nu esti in stare sa detii un slot..cred ca iti mai iei un warn...
Valy

Post by Valy »

Multumesc ca ma aprobati ca asta e cam prost de fel si chiar incepe sa ma enerveze la culmeee
09mac98

Post by 09mac98 »

In poza se vede clar ca pretenas mia zis ca nu ai micro, si am zis sa vorbesti, poate nu ai vazut,si in plus de ce ii auzeam pe toti inafara de tine, vreau raspuns + nu iti vedeam bindul, ce e atat de neclar?
Valy

Post by Valy »

Frate eu am vorbit si te rog daca 1 zice sa te arunci pe geam te arunci nu cred asa ca taci ca esti vai de capu tau nush de ce ai facut cerere ca nu meriti slotu ca esti vai de capu tau
0nLy

Post by 0nLy »

Valy wrote:Multumesc ca ma aprobati ca asta e cam prost de fel si chiar incepe sa ma enerveze la culmeee
Valy wrote:Frate eu am vorbit si te rog daca 1 zice sa te arunci pe geam te arunci nu cred asa ca taci ca esti vai de capu tau nush de ce ai facut cerere ca nu meriti slotu ca esti vai de capu tau
Ce treaba ai tu cu reclamatia ca nu am inteles.

Strop primesti 1 warn pentru abuz, te rog sa fii mai atent pe viitor.

Si ca o generalitate pentru toti, va rog sa NU mai modificati pozele!
Image
Locked