Reclamatie Admini.

TheSkill

Reclamatie Admini.

Post by TheSkill »

Nume în joc: TheSkill
Numele acuzatului: Sunt mai multi: Bendeac, Kenzo, Jupanu si care se mai vad in poza
Motivul acuzației: Stau degeaba pe server.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 8.7.2016 / 4:10-20..
Martori prezenți pe server: Server-ul.
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/Dp7au tin sa mentionez ca era si bendeac dar a iesit la un moment dat.
Scurtă descriere: Baiatu asta Just FOr fun a dat godmode ne-a bagat in cusca mare si a facut FREEKILL pe noi iar admini radeau la el ca "DOAMNE CE DESTEPT ESTI" :fuuuck: :fuuuck: :megusta:
Image
Image
Jupanu
Bautor autorizat
Bautor autorizat

Re: Reclamatie Admini.

Post by Jupanu »

SI sa inteleg ca imi faci reclamatie ca ma uit pe forum in timp ce face ala day?
Image
Image
TheSkill

Post by TheSkill »

Jupanu wrote:SI sa inteleg ca imi faci reclamatie ca ma uit pe forum in timp ce face ala day?
Frate esti admin, fa-ti treaba odata si asta e. sa zicem ca tu ai fost ocupat dar ceilalti? K3nzo si bendeac dormeau ? sau erau si ei pe forum? :bitch: :bitch: :bitch:
Image
Image
Jupanu
Bautor autorizat
Bautor autorizat

Post by Jupanu »

TheSkill wrote:
Jupanu wrote:SI sa inteleg ca imi faci reclamatie ca ma uit pe forum in timp ce face ala day?
Frate esti admin, fa-ti treaba odata si asta e. sa zicem ca tu ai fost ocupat dar ceilalti? K3nzo si bendeac dormeau ? sau erau si ei pe forum? :bitch: :bitch: :bitch:
Eu nu stiu de ei,eu eram pe forum,godmode-ul ma plictiseste si nu prea sunt pe faza.
Image
Image
TheSkill

Post by TheSkill »

Dane sper ca iei o decizie buna. ERAU 5 ADMINI PE SERVER SI NU AU REACTIONAT BA DIN CONTRA AU RAS.
Image
Image
bendeac12

Post by bendeac12 »

Eu cand am vazut ca e godmode am iesit foarte repede.
TheSkill

Post by TheSkill »

bendeac12 wrote:Eu cand am vazut ca e godmode am iesit foarte repede.
Serios? SE VEDE IN POZA CUM AI RAS CA A FACUT ALA FK, ce tot minti atat? daca ai fi iesit scria Bendeac Dropped ceva gen. :bitch: :bitch:
Image
Image
bendeac12

Post by bendeac12 »

Nu am ras ca a facut fk ala am ras de altceva si plus nu am mai apucat sa ii dau ban ca trebuia sa ies.
TheSkill

Post by TheSkill »

bendeac12 wrote:Nu am ras ca a facut fk ala am ras de altceva si plus nu am mai apucat sa ii dau ban ca trebuia sa ies.
scuzele le schimbi de pe azi pe maine, bar ca ai iesit bar ca nu ai iesit, NU AI SANGE IN TINE SA ZICI DA COAE AM GRESIT si te iertam dar daca esti cum esti asta e. :WTF:
Image
Image
Linewolfx3

Post by Linewolfx3 »

scuze ca ma bag in primul rand =]]
Jupanu nu are nicio vina ca nu l-a vazut, poate avea nitel de treaba pe forum
cat despre ceilalti admini,grade, nici nu stiu de ce au primit grad... ca am intrat si eu pe server din ani in Pasti ,tot serverul injura si bendeac visa la ceruri .... mya
nieeeeez
Image

Image
Locked