reclamatie RoYaL-Raul

Locked
AsAsSiNuL***
Sunt retardat si manc cacat !

reclamatie RoYaL-Raul

Post by AsAsSiNuL*** »

Nume în joc: AsAsSiNuL***
Numele acuzatului: Royal-raul
Motivul acuzației: vorbeste aiurea pe y@
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: nush
Martori prezenți pe server: alex112
Dovadă(poză sau video): http://steamcommunity.com/id/fnel123/screenshots/ http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =726864321
Scurtă descriere: când aveam eu moderator stiu ca nu era voie sa vorbesti aiurea pe y@
Last edited by AsAsSiNuL*** on 19 Jul 2016 12:04, edited 1 time in total.
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
Anonimus

Re: reclamatie RoYaL-Raul

Post by Anonimus »

Eu unu spun ca nu are voie sa vb degeaba daca nu e ceva de genu ai 3 sec sa vb next x jean etc nu sa vb aiurea .
Image
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

Anonimus wrote:Eu unu spun ca nu are voie sa vb degeaba daca nu e ceva de genu ai 3 sec sa vb next x jean etc nu sa vb aiurea .
AsAsSiNuL*** wrote:Nume în joc: AsAsSiNuL***
Numele acuzatului: Royal-raul
Motivul acuzației: vorbeste aiurea pe y@
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: nush
Martori prezenți pe server: alex112
Dovadă(poză sau video): http://steamcommunity.com/id/fnel123/screenshots/ http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =726864321
Scurtă descriere: când aveam eu moderator stiu ca nu era voie sa vorbesti aiurea pe y@
Bon deci sa clarificam , faza cu " Cutit din vara la dinamo " era vorba de eventul de fotbal dar voi nu stiti de asa ceva

faza cu cadou e alta treaba de care n uaveti voi de unde sa stiti :))

alex112 nu era pe server la nici unda din fazale astea

Si va ca se pun copilasii sa iau eu rmv :))) stati calmi ca nu scapati de mine asa de usor :))

a da o poza e de ieri , astept isa ai minim 2 ss-uri in care folosesc eu y@ sau ce ? :)))

Si da stiu ca nu e voie sa folosesti y@ pt orice , dar daca nu stiti despre ce e vorba cum si cu cine vorbeste eu as tacea in locul vostru

pwp alex si asassin :))))
P.S. fazele erau facute la caterina :)))
Image
AsAsSiNuL***

Post by AsAsSiNuL*** »

N-am chef sa o lungim , decide dan sau panta si gata .
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

AsAsSiNuL*** wrote:N-am chef sa o lungim , decide dan sau panta si gata .
deja odai pe linguseala cu " decide dan sau panta " =))))))
Image
fiyzi

Post by fiyzi »

Voi cred ca sunteti disperati sa mor eu daca nu.
Reclamatii ca adminul a spus in plm reclamatii ca adminul a vorbit pe y@ , ce urmeaza u@ care nu il vezi ?, pui pe altii cu grad sa iti faca print la tot ce se vb acolo?

=> Copii disperati, daca tu nu ai luat un grad pe sv nu inseamna ca trebuie sa faci tot posibilul ca altii cu grad sa ia remove.
Ma astept urmatoarele zile sa vad 10 reclamatii cu demo fiecare ca un admin a spus in microfon mai date drk de tigan, sau nu stiu motive banale.

Nu pareti inteligenti daca faceti asta sincer, ci demni de mila.

Daca folosea comenzi fara rost sau altele intelegeam , dar asa = disperare :)

EDIT: Daca nu s-ar face cate o caterinca pe sv sau ceva care sa intretina atmosfera ce se ajunge? Toti stau ca robotii si asculta de jean la final sv gol.
Daca tu crezi ca doar prin a da day-uri si sa omori tero faci sv sa mearga te inseli.
Ai avea tu vip dar sa fim seriosi cand esti vip dai day fara restrictie de runde.
Tu te bagi si in prima runda la inceput de mapa sa dai day numa sa nu dea alt ct ca sa dai tu toate. e corect ?
Sa presupunem ca la fel fac si eu, ba mai mult o sa iti scot jeanu numai ca te bagi sa dai day , iti convine , normal ca nu.
Asa ca inainte sa faci reclamatii deapulea , gandestepte si la ce faci tu pe sv, daca doresti dovezi imi poti lasa un reply :)
Panta

Post by Panta »

Nu vad o problema in asta. Cum zicea si suzy, mai trebe uneori si putina caterinca. Daca a scris un mesaj pe Y@ nu vad cu ce te-a deranjat pe tine. In primul rand nu a jignit pe nici un player sau pe tine. Daca aveti pica unul pe celalalt, nu va mai bagati in seama si rezolvati problema. Dar nu ma astept de la multe din partea ta assasine dupa mintea care o ai si disperarea ta.

:T.C:
Image
Locked