Adminii actuali de pe Server (2)

Locked
fiyzi

Adminii actuali de pe Server (2)

Post by fiyzi »

Nume în joc: fiyzi
Numele acuzatului: deci?, bendeac, mihai
Motivul acuzației: Abuz...
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: cam de 2 saptamani in coace
Martori prezenți pe server: ...
Dovadă(poză sau video):
Scurtă descriere:

In Primul rand repet, nu am nimica cu voi sau ceva personal cu unul. Insa sunteti admini pe aceasta comunitate ca urmare trebuie sa dati un exemplu restul playeriilor si sa aveti grija de server, Va inteleg caterinca, insa dupa cum a spus si Panta (Ca si "relaxare" pentru voi adminii, doar dupa miezul noptii aveti voie sa folositi comenzile din amx_super, atunci cand sunt foarte putini playeri pe sv si vreti sa faceti panarama intre voi.) Ceea ce faceti voi poate o caracterizati ca si o caterinca intre voi insa nu uitati ca nu sunteti singuri pe server, mai ales in timpul zilei cand sunt playeri online.
Revenim la cele spuse de Panta (Incepand cu data de azi, respectiv maine strict, TOATE COMENZILE DIN amx_super (amx_heal ; amx_noclip ; amx_revive ; amx_teleport ; amx_etc ce o mai fi ) toate comenzile ce sunt folosite doar pentru amuzamentul propriu vor fi interzise complet. Daca aveti acces la ele nu inseamna ca puteti si abuza de ele. ).
Dupa cum bine vedeti vi s-a spus ca asta este interzis daca nu indeplinesc conditiile referitoare mai sus.
Insa nu stiu ce v-a apucat chiar daca acele comenzi sunt executate pe voi sau alti jucatori asta are un impact asupra jocului.

Incepem cu Bendeac:
1. Kick la admini fara rost doar de caterinca
Image
Image
2. Disarm de amuzament sau pt a nu fi omorati
Image
Image
Image
3. Daca esti admin nu conteaza daca ai fost mapa trecuta
Image
Image
4. Spam inutil de comenzi (cu toate ca ai noclip etc)
Image
5. Fk/kill ampulea la day sau comenzi (pt distractie/caterinca cica)
Image

* Stiu ca ai dat kick de amuzament. Disarm la fel. Daca eu nu insistam ca ai fost mapa trecuta tot la ct ramaneai. Legat de killuri ii omori ampulea pe mn altu dar nu dai fd ca ai vip si dai instant day

Urmam cu deci?

1. Comenzi burry pe playeri pentru a scapa de box sau simplu amuzament
Image
Image
2. Comenzi efectuate pe alte persoane pentru a muri sau a-l impiedica sa faca ceva
Image
3. Gag in prostie cand puteai da un av verbal ca nu vad sa te fi injurat de mama + limbajul folosit
Image
Image

*Dai comenzi pe cneva ok dar da cu un rost ... Am murit de multe ori din cauza la asa ceva. De multe ori ai dat bury si mie ampulea sau disarm sa nu castig sau sa scapi tu. + lbj injuri mult ce e drept , si daca acea persoana te-a injurat ii dai un av pt inceput daca nu e grav , el te-a facut copil iar tu ai inceput cu injurii si gag.

Si MIHAI09

1. La tine nu am multe ca nu prea stai pe sv
insa vad ca si tie ti se urca deja la cap
Image

* Pt ce cacat ai dat gag lu ala, + ca ai facut si tu mai multe insa nu mereu am fost pe faza sa te prind

:-w Bun asta e una, acuma vine competitia intre voi admini.
Nu va dati seama ca atunci cand sunteti la ct faceti abuz ? sau credeti ca este doar o caterinca intre voi.
Ce vad in fiecare zi daca va vad pe voi la ct.
Unu da gunday dupa ce da comenzi , altu cand celalalt da gunday da open si intra la tero sa fie omorat ca sa nu dea day sau sa ia av. Asta nu e caterinca e tiganie.
M-am pus ieri in locul unui player sa vad cum actionati daca nu mai este admin on. Simplu iau gag pentru ca am spus ca toti sunt pe mapa, iau disarm ca fac un desen pe pamant , ok am inteles va deranjam am mers in alt loc unde nu se auzea daca trag tot luam desarm.Si multe altele.
Ce vedeti mai sus este bazat pe o singura zi in care am fost player normal si nu admin. Cam asa decurge o zi normala pe jb acuma.

Da stiu , dupa asta o sa aud injuraturi, o sa aud mm ca asa il bat de nu mai apuca ziua de maine, etc.
Ma sincer nu ma intereseaza , pt mine daca esti admin si cineva a avut incredere in tine sa iti dea acea functie pai macar indeplineste rolul.Caterinca mai incolo.
Nu spun ca nu am facut nici eu, dar ce fac este slap si un bury din cand in cand , nu asa.
Deja vad , fiyzi nesimtit , discutii pe skype legate de mine, etc.
Dar gandeste-te, si fa ca mine o zi pune-te in locul la un player normal sa vezi iti convine ? Nu cred.
Sper ca dupa asta sa va revizuiti comportamentul actual.
Toate cele bune.
Florentin

Re: Adminii actuali de pe Server (2)

Post by Florentin »

Acum imo dau seama ca tu de mult ii "filai" pe aia de ai toate printurile :))
Jb.B-ZoNe.Ro
FloReNtiN
http://imgur.com/RSTJ0xn
Panta

Re: Adminii actuali de pe Server (2)

Post by Panta »

Bendeac si cu deci primiti 2 warn. Mihai primesti 1 warn ca ai deja 1, ca sa nu iti dau direct remove.

Daca am zis ceva, atunci astept sa respectati ce am zis. Caterinca e caterinca, dar cu o limita. Inteleg slap sau kick sau ceva de panarama intre adminii care se inteleg bine si nu se supara, dar comenzile date catre alti playeri sau chiar catre toti, inseamna tiganie. Deci nu ma faceti sa pun strictete pe absolut orice comanda. Am tot zis ca fac asta, si totusi incerc sa las jocu cat de cat amuzant pt voi toti.

Din momentul asta, daca mai primiti si al 3-lea warn, primiti remove direct, nu down. Si atunci poate va da putin mintea. Nu mai fiti tigani in pula mea. Nu am nimic impotriva sa faceti caterinca intre voi adminii, dar atata timp cat futeti jocul playerilor, atunci inseamna ca sunteti nesimtiti deja.

Daca mai dati gag mai mult de 3 minute din motive de rahat, ne suparam. Daca mai vad bury sau disarm sau spam de slap sau alte cacaturi de genul, sa nu va aud ca va plangeti de reclamatii.

Nu ma mai lungesc ca nu are rost.

:T.C:
Image
Locked