Reclamatie aNNToNNyo

Locked
Linewolfx3

Reclamatie aNNToNNyo

Post by Linewolfx3 »

Nume în joc: Linewolfx3
Numele acuzatului: aNNToNNyo
Motivul acuzației: Scos de la CT
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum 5/10 min
Martori prezenți pe server: CosminMS , Pipiru , MarijuanaSuprema .
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/0BcSe
Scurtă descriere: Eram la ct cu aNNToNNyo si cu inca cineva, si el s-a bagat jean a 2 a oara (nu mai conteaza ca oricum nu am dovada) si a dat godmode si a vrut sa faca KZ
Eu eram acolo si faceam si eu, si nu am auzit cand a zis ca a zis START la teroristi (gen cine a ajuns sus primu) si din greseala am omorat pe cineva crezand ca e un bot sau ceva de genu, eu mi-am cerut scuze si am spus ca am 1 av, si dupa 2 secunde m-a scos, si nu inteleg de ce.. Inteleg ca " Mama ce e mare lucru daca te-a scos de la CT" Eu cel putin mi-am recunoscut fapta, nu ca la alte reclamatii, dar nu conteaza, nu trebuia sa procedeze asa...
Image

Image
aNNToNNyo

Re: Reclamatie aNNToNNyo

Post by aNNToNNyo »

Macar taci in plm de copil n0b eu te-am scos deoarece ai avut 3 av-uri DJ.DENIS o sa iti sp :D :lool:
Linewolfx3

Post by Linewolfx3 »

aNNToNNyo wrote:Macar taci in plm de copil n0b eu te-am scos deoarece ai avut 3 av-uri DJ.DENIS o sa iti sp :D :lool:
Ok, pana la urma eu am recunoscut ca am 1 av, altu nu aveam, nu vreau sa fac cearta acilea, ca nu vreau sa fie tiganie, asa ca tot ce pot sa spun este ca am avut un singur av si nu 3 ... app daca ai citit regulamentul, stii ca daca tu esti reclamat, nu trebuie sa injuri pe forum , dar na cine citeste regulamentul..
Image

Image
Dan

Post by Dan »

Primesti un av verbal pentru atitudinea ta
Locked