Nume în joc: xPaine
Numele acuzatului: royale raul
Motivul acuzației: ban permanent si gag pe degeaba
Data și ora când s-a în tâmplat conflictul: 3 : 00
Martori prezenți pe server: suzy , jupanu, saBIna
Dovadă(poză sau video): erau cei trei de fata 2 admini , 1 vip , Nu pot face poza deoarece in paint se face NEGRU tot , si VIDEO nu stiam ca imi va da BAN .
Scurtă descriere: Nici bine nu am intrat pe server si domnul royale mia dat direct ban permanent , am dat rr la router am intrat din nou am vrut sa il intreb dar nici bine nu am intrat iarasi ban , Primu ban a fost cu " ceaw cf a da pa " si dupa " poti pleca '" asta inseamna sa uit sv ca asa vreti voi ? goniti playerii ? EU jur ca nam facut nimic ! Daca a intrat cineva pe contu meu nu e prbl mea ca nu pot face slot sau admin ca abia acuma cateva zile am aflat de acest forum am facut cont si am iesit dupa am uitat forumu si lam gasit acuma. din nou . vreau motivu banului .! Dupa motiv si restu voi face cerere admin/slot pentru a ma simti protejat . Si ca domnu royal nu mai abuza de admin .
Reclamatie royale raul
- KiLLeRiTz`AA
- Mancatoru' de Bambus

Re: Reclamatie royale raul
Ba copile esti itzrekt ala Si nu ai voie pe sv..
te milogeai de mine sa ti se dea unban si acu esti tare in gura esti ala zHardsyle cand ti`a dat panta unban a zis ca daca faci asa iar ai interdictie pe server
Si pentru nesimtirea care ai aratat`o fata de mine cu toate ca am fost buna cu tine nu meriti nimic 
Zâmbeşte am zis !!! :-*

- RoYaL-RAUL
domnule itzrekt aak zhardsyle aka xaine aka cocacola aka plm ... esti player banat pricep iasta ? ai amenintat-o pe sabina ca ai poze cu ea si ca le pui in nush ce confa si plm + dupa mai amenintat pe mine ai facut si reclama ai zis ca -ti bag pla in sv-ul nostru , asa ca te rog furmos sa pleci si sa uiti de sv-ul asta , ca daca te mai vad eu pe sv iti garantez ca te tin in slay revive gag si kick pana ma satur eu , atat timp cat ai laut ban permanent nu mai ai ce sa acauti aici sper ca m-am facut inteles.

- KiLLeRiTz`AA
- Mancatoru' de Bambus

Si macar daca ai avea poze cu mine cv waw
da is descarcate de pe fb
))
Zâmbeşte am zis !!! :-*

Ai primit odata interdictie si te-am iertat. Dar daca ai continuat sa fi tigan, nu te mira ca nu mai ai voie pe sv. Datii ban sau ce vreti voi in continuare. Si la CT nu mai are ce cauta.
:T.C:
:T.C: