Reclamatie Sabina

Locked
dracula_ro

Reclamatie Sabina

Post by dracula_ro »

Nume în joc: Dracula
Numele acuzatului: Sabina
Motivul acuzației: injuraturi
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 15.09.2015 in jur de ora 14
Martori prezenți pe server: o fi fost dar oricum nu se baga pentru ca sigur ii va lua apararea
Dovadă(poză sau video): nu am nici o dovada pentru ca nu am dat record
Scurtă descriere: Nu am nimic cu nimeni atata timp cat eu sunt injurat. Dar cand te iei de mama si iti bagi pula in gura ei nu am cum sa te iert asa ca am inceput sa o injur si eu pe chat. Mi-a dat gag, mi-a dat ban 5, 10, 15 minute si tot am continuat pentru ca nu suport ca o fata de 17 ani sa isi bata joc de familia mea. S-au incercat diverse comenzi din rcon pe mine ca cica sa ma linisteasca dar se pare ca nu a mers decat un ban permanent. Nu vrea unban. Vreau ca aceasta fata(care se crede zeita) sa primeasca down.
Image
RoYaL-RAUL

Re: Reclamatie Sabina

Post by RoYaL-RAUL »

Daca esti retardat si o injuri la ce te astepti ? =)) o injuri si dupa te plangi de ban ? Rlly ? Las-o balta ca esti retardat .... si nu ea a incercat pe tine comenzi din rcon , eu am facut-o nu pe tine ci pe un alt retardat. Tu nu accepti sa te injure ea ca are 17 ani , dar tu ma ca ai 13 ani si o injuri cum e ? Hai mai da-te dracu
Image
dracula_ro

Post by dracula_ro »

omul lui dumnezeu ce parte nu intelegi ca ea a inceput sa isi bage pula in gura lui maicamea si apoi eu am injurato. Doar nu era sa o injur asa de la bun inceput ca asa mi sa zarit mie si nu aveam ce face. Si ala pe care ai dat comenzi de rcon tot eu eram dar cu alt nume: aluPeguSanibaS (daca ai citi invers ti-ai dat seama) . FAptul ca pe server-ul acesta intra in mare parte copii de pana in 18 ani asta nu inseamna ca si eu am aceeasi varsta. Nu ma cunosti asa ca nu ma pune in aceeasi categorie cu alte persoane ca nu am facut aceeasi facultate ca sa ne tragem de sireturi. Apoi eu pe tine nu te-am jignit si nu ti-am zis nimic decat daca asta e tot ce poti prin comenzile ce mi le dadeai.
Image
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

dracula_ro wrote:omul lui dumnezeu ce parte nu intelegi ca ea a inceput sa isi bage pula in gura lui maicamea si apoi eu am injurato. Doar nu era sa o injur asa de la bun inceput ca asa mi sa zarit mie si nu aveam ce face. Si ala pe care ai dat comenzi de rcon tot eu eram dar cu alt nume: aluPeguSanibaS (daca ai citi invers ti-ai dat seama) . FAptul ca pe server-ul acesta intra in mare parte copii de pana in 18 ani asta nu inseamna ca si eu am aceeasi varsta. Nu ma cunosti asa ca nu ma pune in aceeasi categorie cu alte persoane ca nu am facut aceeasi facultate ca sa ne tragem de sireturi. Apoi eu pe tine nu te-am jignit si nu ti-am zis nimic decat daca asta e tot ce poti prin comenzile ce mi le dadeai.
Si daca ai injurato normal ca ti-o dat ban , + ca tu ai inceput sa o injuri si pe langa toate astea cum pizda ma-tii te astepti sa nu iei ban mai ales ca ai intrat cu numele ala , oricum ai ban permanent si gata. Cu tine sau fara tine tot aia e decat sa fie 25 on si 50÷ retardati mai bine 15 dar normali.
Image
KiLLeRiTz`AA
Mancatoru' de Bambus
Mancatoru' de Bambus

Post by KiLLeRiTz`AA »

Dovada ca ti-am dat ban permanent ? Ca eu nu imi amintesc. Din cate stiu panta ti-a dat ban pe numele aluPeguSanibaS. ;)
Last edited by KiLLeRiTz`AA on 16 Sep 2016 11:02, edited 1 time in total.
Zâmbeşte am zis !!! :-*

Image
dracula_ro

Post by dracula_ro »

Voi chiar nu ganditi. am zis eu ceva de unban? am facut cerere la unban? este reclamatie ca a inceput sa ma injure!!!!!!!!!
Image
KiLLeRiTz`AA
Mancatoru' de Bambus
Mancatoru' de Bambus

Post by KiLLeRiTz`AA »

Tu esti si prost acuma ma scuzi .. era si Panta pe server atunci .. ai dovezi ca te-am injurat ? Asa ma pun si eu sa zic ca cerul e Negru
Zâmbeşte am zis !!! :-*

Image
dracula_ro

Post by dracula_ro »

normal ca nu am dovada scrisa pentru ca ai vorbit la microfon. Dar daca s-ar urmari logurile unu cu capul pe umeri si-ar da seama ca nu am inceput-o eu. Si stai linistita ca nu esti usa de biserica. Si cand a inceput toata harmalia erai singurul admin in acel moment pe server fix dupa ce ne-ai demonstrat tu ca poti dezactiva chat-ul.
Image
Panta

Post by Panta »

Ai fost tigan ca te iei la jigniri cu adminii. Si eu daca eram in locul ei sau al altui admin iti bagam toti mortii in casa. Reclamatie tampita la fel ca tine.

:T.C:
Image
Locked