Reclamatie Leo-Carnacioru

Locked
ionut.andrei

Reclamatie Leo-Carnacioru

Post by ionut.andrei »

Nume în joc: ionut
Numele acuzatului: Leo-Carnacioru
Motivul acuzației: scos de la ct aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 27.09.2016 , 17:02
Martori prezenți pe server: CoX si GAMEX
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/oyWQW
Scurtă descriere: Cica am 3 av Vreau sa vad cand am av eu stiam ca se face ss ca am av vreau sa vad ss cu av, + incepe sa ma injure la ct pnt ca i-am facut reclamatie si si-a luat av ai noroc ca nu te-am filmat.
:fuckyeah: :pro:
=Leo=Carnaciorul

Re: Reclamatie Leo-Carnacioru

Post by =Leo=Carnaciorul »

in primu rand in poza ta nu reiese nici o dovada in al doilea rand nu te-am scos dg te-am scos pt 3 av
1:pt ca ai omorat dg
2:tot pt ca ai omorat dg
3:am fost in cusca mare si tu ai apasat pe butonu ala ca sa mor sa iasa acidu ala verde si am murit
tu tot copil de zece ani ai ramas tu daca nu faci o recl pe zi nu te simti bn tu crezi ca daca faci recl tremuram toti acuma sau ce?
Topicul asta intrece retard alert dar totusi nu lam scos dg ci pe merit
Image Image
Image
=Leo=Carnaciorul

Post by =Leo=Carnaciorul »

in + nu puteam face poza pt ca eram ct si cand ti-am dat alea 3 av am vb pein microfon nu prin chat
Image Image
Image
GAMEX

Post by GAMEX »

Leo-Carnaciorul nu primeste nimic! In decursul rundei ai primit Av, unul dintre ele a fost la GODMODE

:iesiamzis: :bulangiu:
Image
Becaly09

Post by Becaly09 »

<<->>Intrasem pe server de cateva minute si am prins ultimele 5 minute din mapa dar am apucat sa vad al 3-lea av dat de Leo_Carnacior.
<<->>Leo era in cusca iar Ionut a apasat pe butoane , a dat open aiurea si + ca a mai apasat pe un buton care l-a omorat pe leo in cusca mare.
<<->>Iar aici spunea ca face reclama : << http://imgur.com/a/LT8Ad >>
<<->> :iesiacas:
Sh0B0
Admin
Admin

Post by Sh0B0 »

=Leo=Carnaciorul wrote:in primu rand in poza ta nu reiese nici o dovada in al doilea rand nu te-am scos dg te-am scos pt 3 av
1:pt ca ai omorat dg
2:tot pt ca ai omorat dg
3:am fost in cusca mare si tu ai apasat pe butonu ala ca sa mor sa iasa acidu ala verde si am murit
tu tot copil de zece ani ai ramas tu daca nu faci o recl pe zi nu te simti bn tu crezi ca daca faci recl tremuram toti acuma sau ce?
Topicul asta intrece retard alert dar totusi nu lam scos dg ci pe merit
ionut tu ai zis si pe chat ca aveai 2 av,Leo ti-a mai dat 1 dar tu zici imd "reclama" asa ca leo te-a lasat in pace.Ai apasat pe buton si Leo te-a scos
Si ti-am zis si eu pe server ca daca faci reclame noi nu ne mai putem face treaba.Adica ce noi trb sa ascultam de voi? De la mesajele tale se vede ca ai facut multe reclame retard alert asa ca... :))

P.S. Si eu eram pe server si am vazut totu
Image
Image
Image
Panta

Post by Panta »

ai primit explicatia

:T.C:
Image
Locked