Cei mai "smecheri" Admini.
- Linewolfx3
Cei mai "smecheri" Admini.
:T.C:
Last edited by Linewolfx3 on 02 Oct 2016 03:22, edited 1 time in total.

Re: Cei mai "smecheri" Admini.
Pe mine nu ma ma plateste nimeni dupa 00 sa stau pe server si avem si noi drepturi sa abuzam dupa 00 si in plus nu am abuzat pe tn am abuzat intre noi adminii.
Last edited by bendeac12 on 02 Oct 2016 00:16, edited 1 time in total.
- KiLLeRiTz`AA
- Mancatoru' de Bambus

Hai ma esti doar ofticat ca nu ai grad ;;) plus ca nu or deranjat pe nimeni
o doamne tot asa ai ramas de cand te stiu ala disperat de reclamatii 
Zâmbeşte am zis !!! :-*

- Linewolfx3
1. Nu sunt disperat de "grad" nici nu ma mai intereseazaKiLLeRiTz`AA wrote:Hai ma esti doar ofticat ca nu ai grad ;;) plus ca nu or deranjat pe nimenio doamne tot asa ai ramas de cand te stiu ala disperat de reclamatii
2. Multumesc pt compliment, chiar daca sunt disperat de reclamatii, ar trebuii sa te uiti la tot videoclipul , dar csf

- Linewolfx3
se vede, daia ati dat box si nu m-ati lasat sa fac godmod-ul macar , macarbendeac12 wrote:Pe mine nu ma ma plateste nimeni dupa 00 sa stau pe server si avem si noi drepturi sa abuzam dupa 00 si in plus nu am abuzat pe tn am abuzat intre noi adminii.

Eu am dat box?
- Linewolfx3
Am zis "ati" frate te rog nu mai da atatea reply-uri, inteleg ca nu te plateste absolut nimeni, dar macar godmod-ul sa ma fi lasat sa il fac, eu nu vreau sa fac nimic, si chiar daca sunt "disperat de reclamatii" asta nu inseamna ca le fac degeaba, oricum nu inteleg dc ziceti ca sunt disperat de grad, cand eu am facut pauza de server 3/4 luni, si nici nu m-a interesat, cand m-am intors tot acelasi server a ramas, inteleg ca sunt enervant, dar vorba voastra : - va puneti la mintea unui copil prost" ?bendeac12 wrote:Eu am dat box?
Eu am facut aceasta reclamatie doar ca sa vada Dan/Panta/Carnacior(poate) si sa schimbe 1% regulamentul, macar sa abuzati in limita bunului simt indiferent daca faceti intre admini sau nu

Cum adica in limita bunului simt?Eu nu inteleg.Explica-mi te rog frumos.

- Linewolfx3
Adica nu incontinuuCosminMS wrote:Cum adica in limita bunului simt?Eu nu inteleg.Explica-mi te rog frumos.