Nume în joc: R3N
Numele acuzatului: eXo
Motivul acuzației: Nush ce aveti cu mine ! ! !
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Miercuri
Martori prezenți pe server: LIKE-A-BOSS-IBO Lele Lol
Dovadă(poză sau video): http://tinypic.com/view.php?pic=huk6sx&s=5#.PV9qp9IW33s
Scurtă descriere: Cica Bug era 1 CT si 8 T si am intrat eu CT si eXo rpd Bug Bug... Frate nu va inteleg Ce aveti cu R3N ? ? ? + inca o data m-a scos -> http://tinypic.com/view.php?pic=20fdgyb ... V9y-dIW33s Oare ce povestesc : /private eXo ???
Reclamatie eXo
Re: Reclamatie eXo
faza este ca tu o mapa nu esti ct a 2 esti 100% ca intri cu bug
+ ca ai fost mapa aceea cand team scos eu pt 3adv si ai stat 4-5runde+ DECI AVEA TOT DREPTUL SA TE SCOATA 
Tu gandesti ce spui sau ai memorie scurta ???... Te rog Shh daca nu mai ti minte !Danutzul135 wrote:faza este ca tu o mapa nu esti ct a 2 esti 100% ca intri cu bug+ ca ai fost mapa aceea cand team scos eu pt 3adv si ai stat 4-5runde+ DECI AVEA TOT DREPTUL SA TE SCOATA

Erau 6 tero, era unu la ct si ai intrat si tu, de aia te-am scos nu erau 8 nici pe departe.

Si dc m-am bagat pur si simplu ca un /joinct + revive explication:..?eXo wrote:Erau 6 tero, era unu la ct si ai intrat si tu, de aia te-am scos nu erau 8 nici pe departe.

Si ma eXo, cand unu intra cu bug ori are -1 dand jointeam 2 de la T, ori este mort cu 0-0 si da bug de la spec... Tin sa te informez ca R3N nu avea bug!!!
deci faza ca a fost scos de la CT last si a intrat next nush...
Dar stiu ca nu avea bug!!!
EDIT: si eXo, ai dovada ca erau 6T? Mie nu m-i s-a parut asa... Eu eram script si nu prea cred ca era asa...
Last edited by Lele Lol on 26 Dec 2013 01:29, edited 1 time in total.

Lele bug e ala care te reinvieLele Lol wrote:Ma, R3N nu a intrat prin bug. A fost CT mapa trecuta 3-4min deci aici nu te pot ajuta R3N... (daca esti scos prin adv last si chiar daca ai jucat2 min nu poti fi next
)
Si ma eXo, cand unu intra cu bug ori are -1 dand jointeam 2 de la T, ori este mort cu 0-0 si da bug de la spec... Tin sa te informez ca R3N nu avea bug!!!
deci faza ca a fost scos de la CT last si a intrat next nush...
Dar stiu ca nu avea bug!!!
EDIT: si eXo, ai dovada ca erau 6T? Mie nu m-i s-a parut asa... Eu eram script si nu prea cred ca era asa...