Nume în joc: bendeac
Numele acuzatului: RoYaL-RAUL
Motivul acuzației: abuz.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: astazi la 14:00
Martori prezenți pe server: Sabina,Gabriel,Sprite,CosminMS
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/9y9nr
Scurtă descriere: ca el din proasta obisnuita cand da av da si slay desi nu are voie plus comenzi pe acelasi grad.
Reclamatie Raul
- RoYaL-RAUL
Re: Reclamatie Raul
treaba sta asa , ti-am dat slay dupa ce tu mai omorat aiurea dupa ce mi s otermiant fd-ul + ca trebuai sate scot de la ct ca tot imi dadeai arma.

Ti-am dat arma cand aveai fd sa vad daca aveai arma si aveam 1 av si iti dadeam fd nu trebuia sa imi dai tu slay ca esti tu raul.
- RoYaL-RAUL
hai ca esti si amuzant , "ti-am dat arma sa vad daca ai" si eu atunci am iesit din celula . hai ma las-o balta ca te fac ide ras , si normal ca iti dau slay cand te vad ca ma omori intentionat , crezi ca daca ai acelasi grad ca si mie nu iti dau slay sau ce ? daca ai de gand sa faci asa stai drq la tero.bendeac12 wrote:Ti-am dat arma cand aveai fd sa vad daca aveai arma si aveam 1 av si iti dadeam fd nu trebuia sa imi dai tu slay ca esti tu raul.

Nu ai voie sa faci asta, trebuia sa te scoata atuncibendeac12 wrote:Ti-am dat arma cand aveai fd sa vad daca aveai arma si aveam 1 av si iti dadeam fd nu trebuia sa imi dai tu slay ca esti tu raul.
Si tu royal nu mai folosit comenzi pe un grad similar la admin reclamatia asta este putin aiurea nu te sanctionez royal data vitoare nu mai sunt asa cuminte, ai grija ce faci.