Nume în joc: bendeac
Numele acuzatului: Royal-Raul
Motivul acuzației: abuz si comenzi pe acelasi grad
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Acum
Martori prezenți pe server: Sabina,fiyzi,Panta,Gabriel
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/Fv8sO
Scurtă descriere: slay aiurea cand eu l-am omorat si trebuia sa imi dea av nu slay plus comenzi pe acelasi grad
Reclamatie Royal-Raul
- RoYaL-RAUL
Re: Reclamatie Royal-Raul
Bun sa o luam aas , din mosi stramosi daca omori aiurea un admin sau ceva iti da slay si n av , asa facea si dan si krypton si suzy si only s i21-na si toti , 2 mai omorat complet aiurea cu mfaci mereu cand e fd all ca asa t ise scoala tie , aasta se numeste fk si pt asta trebuia sa te scot de la ct , nu e priam data cand faci asa , crezi ca daca nu mai am god si avem ambii s-god pot isa fac ice vrei sa ma omor iaiurea ca eu nu iti fac nimic ca tu esti bendeac si ai si tu s-god ? vad ca te-ai facut un tigan , te potrivesti cu cosmin ca si tu erai cu el acolo in confa si toate alea
eu zic sa te calmezi , ca daca nu te calmez eu.

Royale trezeste frate nu am nimic cu tine am facut de 2 ori asta asta e fk.
Am zis ca nu mai ma bag in chestii de genu, dar sunt la martori.
In urmatoarele poze sunt cateva abuzuri ale domnului canin care si-a luat-o in cap rau. http://imgur.com/a/1pf40 (revive, comenzi pe acelasi grad, slay-uri in loc de av, hp)
Din cate stiu eu in regulament astea cu distractia sunt dupa ora 00.
Am avut si eu mici divergente cu pustiu. Am sters toate ss-urile pentru ca nu am nimic cu nimeni sau chestii de genul dar el deja exagereaza. + tupeu exagerat. Dan si Sabina stiu mai bine.
Nu stiu cum o persoana care a avut zeci de reclamatii a ajuns la god si pana acum nu a primit remove. Mrg, nu e treaba mea dar aveti grija cu el.
In urmatoarele poze sunt cateva abuzuri ale domnului canin care si-a luat-o in cap rau. http://imgur.com/a/1pf40 (revive, comenzi pe acelasi grad, slay-uri in loc de av, hp)
Din cate stiu eu in regulament astea cu distractia sunt dupa ora 00.
Am avut si eu mici divergente cu pustiu. Am sters toate ss-urile pentru ca nu am nimic cu nimeni sau chestii de genul dar el deja exagereaza. + tupeu exagerat. Dan si Sabina stiu mai bine.
Nu stiu cum o persoana care a avut zeci de reclamatii a ajuns la god si pana acum nu a primit remove. Mrg, nu e treaba mea dar aveti grija cu el.
- RoYaL-RAUL
fazele cu revive au fost la caterica pt ca faceam un godmode cu tibi si mo omorat cu grabu cineva
) faza cu hp-ul e aiurea i-am dat un hp lui tibi , si tibi era la ct si era jean wtf
)))
si bendeac dupa ce ca ai facut faza aia acuma cand ai intrat si eu eram i ncusca mare mai omorat si spun sincer m-am abtinut sa nu-ti dau ban , vad ca ai uitat multe chiestii
si bendeac dupa ce ca ai facut faza aia acuma cand ai intrat si eu eram i ncusca mare mai omorat si spun sincer m-am abtinut sa nu-ti dau ban , vad ca ai uitat multe chiestii

Raul indiferent ca te-a omorat voit sau nu se da "1 av" nu ii dai slay indiferent ca tu esti admin sau invers.
Te-a omorat 1 av ,la 3 av afara ,ce e asa greu, mai bine va complicati cu comenzi de pe urma carora altu iti face recl.
Referitor la comenziile date mai sus nu e voie , indiferent ca au fost facute pe jean sau altu ca e prieten sau chiar pe tine, daca e fara rost nu e voie.
De ce crezi ca eu unu nici macar hp sau bury nu dau fara rost, stiu ca altu sta cu demo on , si decat sa frec un warn pt nimica mai bine stau cuminte
Bendeac tu unu nu il mai provoca pe raul, sti bine la ce ma refer, toata ziua ba va sacaiti ,injurati, omorati apoi veniti unu cu recl la altu ca mi-a dat slay ca l-am omorat.. plm asta faceti intruna pana cand nu iti da fd si gata recl. Rlly Nigga
Te-a omorat 1 av ,la 3 av afara ,ce e asa greu, mai bine va complicati cu comenzi de pe urma carora altu iti face recl.
Referitor la comenziile date mai sus nu e voie , indiferent ca au fost facute pe jean sau altu ca e prieten sau chiar pe tine, daca e fara rost nu e voie.
De ce crezi ca eu unu nici macar hp sau bury nu dau fara rost, stiu ca altu sta cu demo on , si decat sa frec un warn pt nimica mai bine stau cuminte
Bendeac tu unu nu il mai provoca pe raul, sti bine la ce ma refer, toata ziua ba va sacaiti ,injurati, omorati apoi veniti unu cu recl la altu ca mi-a dat slay ca l-am omorat.. plm asta faceti intruna pana cand nu iti da fd si gata recl. Rlly Nigga
NU MAI DATI SLAY NICI LA PLAYERI NICI INTRE ADMINI DACA CEL DE LA CT A FACUT O GRESEALA. SE DA AV SI ATAT !!!!
1 warn :T.C:
1 warn :T.C: