Nume în joc: RoYaL-RAUL
Numele acuzatului: Leo-Carnaciorul
Motivul acuzației: comportamentu-ul
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acu m10 minute
Martori prezenți pe server: sabina , bendeac fizyi
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/big9Y
Scurtă descriere: nu sunt prea multe de zis , leo intra pe sv isi schimba numele si o ia la sanatoasa , si dupa ce ii spui mai are si tupeu jegos sa comentezi si zice " hai ma da-mi ban da-mi daca esti tare" frumos comportament de slot ce sa zic ...
Reclamatie Leo-Carnaciorul
- RoYaL-RAUL
- =Leo=Carnaciorul
Re: Reclamatie Leo-Carnaciorul
Ma frt Chiar daca sunt slot asta nu inseamna ca nu am voie sa fac caterinca nu cred ca am deranjat pe cnv la event cu trb asta si in plus tu ai un tupeu mai jegos ca al meu tu ameninti intruna ca dai ban si nush eu ce era si panta pe sv si daca dernajam eventul putea lua masuri nu vii tu pe sv si imi zici tu mie ca imi dai ban daca imi schimb numele ce te deranjeaza pe tn ce fac eu pe sv??!?!

- RoYaL-RAUL
=Leo=Carnaciorul wrote:Ma frt Chiar daca sunt slot asta nu inseamna ca nu am voie sa fac caterinca nu cred ca am deranjat pe cnv la event cu trb asta si in plus tu ai un tupeu mai jegos ca al meu tu ameninti intruna ca dai ban si nush eu ce era si panta pe sv si daca dernajam eventul putea lua masuri nu vii tu pe sv si imi zici tu mie ca imi dai ban daca imi schimb numele ce te deranjeaza pe tn ce fac eu pe sv??!?!
Nu ma doare nici la 3 metri in spate de tine , dar esti batut in cap , iti schimbi numele fectiv ampulea si dupa tot tu comentezi , nu doar eu ti-am zis sa nu iti mai schimbi numele.
Si ce daca o fost panta pe sv si am zis ca iti dau ban ? wtf ? crezi ca daca e panta pe sv nu pot sa iti dau ban daca meriti ? sau chiar crezi ca imi e frica daca e panta pe sv ? si aia nu e caterinca e un mare cacat , asa ca te calmezi sau iei ban , mai ales ca tu te si ceri si daca mai faci cu mine cacatur idinalea ca hai am da ban si dinastea iti dau un ban de 2-3 zile si mi se rupe ca ai tu dinamic ca te tin doar in slay kick si gag , ori te calmezi ori te calmez eu , crezi ca eu stau sa ma uit in gura ta ? sau ca te las sa faci ce vrei daca imi dai 1k credite ? ma confunzi! vezi ce faci.

- =Leo=Carnaciorul
Pa cn sa calmezi tu ma desteptule ,nu spun ca daca e panta pe sv nu poti tu sa dai ban ca numa asta stii eu am spus ca daca il deranja pe panta cu cv ca imi schimb numele atunci putea lua el masuri nu ca te doare pe tn nush unde tu nu esti in stare de nimic serios nu cred ca te-am vazut vreodata ajutand sv ,NICIODAta ,si in legatura cu comentariile eu comentam fiidca stiam ce fac nu vb fara rost si nu cred ca daca imi schimb numele de 3-4 ori gata tre sa imi dai ban ca te enervezi tu

- RoYaL-RAUL
nu ti-am dat ban ca ma enervezi pe mine , ti-am dat ban ca esti prost , iti zice omu de 5 ori ba nu iti ma ischimba numele dar tu nu si nu iti dadeam ban , dar ai mai avut si tupeu sa zici hai ma da-mi ban , si ti-am dat , ai dat rr la ip si ai intrat noproblem , gag 5 minute , imi place ca de aia nu ai comentat , bucurate ca ti-a mdat 5 si nu 10 , si poate e adevarat nu fac nimic pt sv drq , nici nu ma ocup , de aia am zeci de cereri de ban ,de aia dau eu vote mereu nici nu dau gag sau ceva nu , si in general eu nu ma ocup ,adica intru pe sv imi schimb numele incep sas injur etc ,m-am gandit odata sa-mi fac reclamatie si cerere de ban dar a mrenuntat la idee , si daca e pana acolo nu esti tu in masura sa ma judeci pe mine daca fac ceva sau nu!

- RoYaL-RAUL
Anonimus wrote:Royale stai linistit nici tu nu esti mai presus decat Leo.
1.Nu sunt mai presus ca el doar mi-am facut treaba
2.De ce dracu te bagi in seama aiurea ? nici nu cred ca erai pe sv .... nici nu esti la martori , gg vezi poate o mai pui si tu un warn

Ia vezi ce faci cu activitatea leo ca abia ce ti-ai refacut putin din ore, si mai lasa tu schimbatul asta de nume pe sv. Cum zicea si Sabina, in loc sa iti faci activitatea tu tot schimbi numele.
Avertisment pt ca nu ai incurcat pe nimeni. Dar enervezi in schimb pe altii.
Alex, vezi sa nu iei tu warn pt ca te bagi aiurea in topic fara sa fi martor.
:T.C: