Make jb.b-zone great again
Make jb.b-zone great again
Nume în joc: Suzy aka Saitama aka ce vreti voi
Numele acuzatului: bendeag,adminul comunist
Motivul acuzației: nu da painea pe cartela la timp (asta si faptul ca m-a scos de la ct)
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: toti cei care se vad in poza
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/ou2nM
Scurtă descriere: Toate acestea s-au petrecut in jurul orei 23:30,GMT+2.Dupa toate comenzile istovitoare ale playerilor ce au fost la CT hartile precedente,am decis sa destind putin atmosfera,prin a reda o melodie(O-zone-De ce plang chitarele,asta pentru curiosi) prin intermediul boxelor.De asemenea,am dat si o comanda,si citez: "Jean spune dintre voi toti,primul care ghiceste numele melodiei,traieste".Atunci,bendeac,un admin pro-comunist,a hotarat ca trebuie sa ma scoata de la echipa CT,considerand astfel ca ceea ce am izbutit este impotriva reglementarilor aduse de catre owneri in forumul "Documentatie/Regulament"
Tin sa anunt ca am facut fapta mentionata mai sus in jurul orei 23 si nu consider ca am deranjat sau ofensat pe nimeni,ci dimpotriva,atmosfera pe server era una placuta.
Nu in ultimul rand,calitatea sunetului nu era una deranjanta,deci nu vad nicio problema.
Multumesc ca ai citit randurile pe care le-am scris!Sper ca decizia luata sa fie una corecta.
Cu stima,
Suzy.
Numele acuzatului: bendeag,adminul comunist
Motivul acuzației: nu da painea pe cartela la timp (asta si faptul ca m-a scos de la ct)
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: toti cei care se vad in poza
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/ou2nM
Scurtă descriere: Toate acestea s-au petrecut in jurul orei 23:30,GMT+2.Dupa toate comenzile istovitoare ale playerilor ce au fost la CT hartile precedente,am decis sa destind putin atmosfera,prin a reda o melodie(O-zone-De ce plang chitarele,asta pentru curiosi) prin intermediul boxelor.De asemenea,am dat si o comanda,si citez: "Jean spune dintre voi toti,primul care ghiceste numele melodiei,traieste".Atunci,bendeac,un admin pro-comunist,a hotarat ca trebuie sa ma scoata de la echipa CT,considerand astfel ca ceea ce am izbutit este impotriva reglementarilor aduse de catre owneri in forumul "Documentatie/Regulament"
Tin sa anunt ca am facut fapta mentionata mai sus in jurul orei 23 si nu consider ca am deranjat sau ofensat pe nimeni,ci dimpotriva,atmosfera pe server era una placuta.
Nu in ultimul rand,calitatea sunetului nu era una deranjanta,deci nu vad nicio problema.
Multumesc ca ai citit randurile pe care le-am scris!Sper ca decizia luata sa fie una corecta.
Cu stima,
Suzy.

Re: Make jb.b-zone great again
Nu ma intereseaza stii foarte bine ca nu ai voie sa pui muzica la ct si punct si plus ca nici macar nu era dupa 00.
Actiunea se petrecea in jurul orei 00+ca nu era foarte multa lume pe server.bendeac12 wrote:Nu ma intereseaza stii foarte bine ca nu ai voie sa pui muzica la ct si punct si plus ca nici macar nu era dupa 00.

Eram 13 si nu este dupa 00 mai erau 30 de minute, nu eram 3 sau 5.
Mie 13 playeri nu mi se pare un numar foarte mare tinand cont ca astazi au fost in mare parte peste 15 playeri pe server datorita eventurilor.Tu vad ca inca o tii cu 00 al tau...Iar gandeste-te ca din 13 playeri,3 erau CT,iar 10 teroristi.Din 10 teroristi,mai erau playeri afk,deci se ajunge la un numar mic de playeri.bendeac12 wrote:Eram 13 si nu este dupa 00 mai erau 30 de minute, nu eram 3 sau 5.
PS: Nu vad cu ce te-ar deranja pe tine personal daca nimeni de pe server nu s-a plans.

Nu s-a plans nimeni pt ca te-am scos foarte repede si 13 playeri sunt decenti la 23:30
Uhm,pentru tine foarte repede inseamna viteza melcului mortbendeac12 wrote:Nu s-a plans nimeni pt ca te-am scos foarte repede si 13 playeri sunt decenti la 23:30
Gandeste-te ca melodia ajunsese aproape de jumatate.
Nu spun ca 13 playeri nu e bine,dar daca tot vrei sa facem o statistica,am spus deja mai sus.

- johnnyhelll
Eram pe server( JohnnyEx aka Satra Bennnnz la ora aia sau Jonathan, nu mai stiu) si eram si eu ct. Totul cu melodia a inceput dinainte cand eu am spus ca o sa vreau sa pun o melodie si am intrebat dar jean de la momentul respectiv a gandit putin si a dat o comanda(cand mai erau doar 3 tero in viata) care a sunat asa: "Jean spune primul care ghiceste melodia traieste", dupa vreo 3-5 secunde Suzana a pus melodia de la O-Zone iar domnul bendeac nu a spus sau facut nimic timp de juma de-un minut apoi in mod repetat pe y@ a spus "SUzy opreste" si chestii de genul, cand niciun tero(din cei in viata) nu a spus numele melodiei si oamenii chiar ascultau de jean(cu sau fara shazam) incercand sa-si dea seama cum se numeste aceasta( ce sa faci... daca ai sub 13 ani... nu stii cine-s aia din trupa O-Zone). Iar inainte de toata asta a mai fost o amenintare de-a maestrului(bendeac) asupra faptului ca primul ce va pune o melodie va fi scos( scrisa din nou, prin y@, de vreo doua ori, daca nu ma insel).
Consider ca ceea ce a facut bendeac nu este corect si in caz contrar sa se treaca aceasta comanda ca fiind interzisa in regulament sau anulata... Caci nu scrie nicaieri ca aceasta nu e o comanda neadecvata de-a lui Jean mai ales cand microfonul lui Suzy nu bazaie sau sa se auda sacadat. Multumesc ca mi-ati citit opinia si declaratia.
JohnnyEx is Back :'(

Consider ca ceea ce a facut bendeac nu este corect si in caz contrar sa se treaca aceasta comanda ca fiind interzisa in regulament sau anulata... Caci nu scrie nicaieri ca aceasta nu e o comanda neadecvata de-a lui Jean mai ales cand microfonul lui Suzy nu bazaie sau sa se auda sacadat. Multumesc ca mi-ati citit opinia si declaratia.
JohnnyEx is Back :'(

Primesti un av verbal si cum mai aveai 1 =>warn, nu trebuia sa il scoti hai poate un 1av.
Dan wrote:Primesti un av verbal si cum mai aveai 1 =>warn, nu trebuia sa il scoti hai poate un 1av.
De ce warn?
4 min melodia => cam 2 minute lasat sa cante la CT.Gandeste-te ca melodia ajunsese aproape de jumatate.
Ti se pare ca trebe sa asculti o melodie intreaga ca sa iti dai seama care este? Asta e prostia voastra de a baga muzica, pe langa faptul ca se aude ca dracul de la CT. Nu e prima data cand faceti asta si am zis si inainte sa nu mai bagati muzica de la CT asa aiurea ca vi se scoala voua.
Poate altii nu comenteaza de frica. Dar si asa majoritatea care sunt pe sv, sunt playeri care va cunosc deja si cu alt nume.
Nu primeste bendeac nimic. Sincer bine ti-a facut. Pt ca nu e prima data cand faci asta
Voi traiti cam mult in trecut. Doar playerii se schimba, modul de joc ramane acelasi.Make jb.b-zone.ro great again