Reclamatie x2 Vrajitor

Locked
johnnyhelll

Reclamatie x2 Vrajitor

Post by johnnyhelll »

Nume în joc: JohnnyEx
Numele acuzatului: Vrajitor.
Motivul acuzației: bury aiurea caci e hns
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 16:00 05/12/2016
Martori prezenți pe server: Kazimir, deivis
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: Hns si dupa dezghetare direct: "Am uitat sa va spun, bury"
Image
DeivisJb

Re: Reclamatie x2 Vrajitor

Post by DeivisJb »

Dar a zis la inceput ca dam cu bury... si era hns aveai 60secunde timp sa te ascunzi ...el era jean a hotarat day si a zis ca e cu bury
VrajitoR

Post by VrajitoR »

Da,am spus ca dam bury eram jean si am dat hns eu stiu ca la hns jeanu decide daca da bury sau nu.
johnnyhelll

Post by johnnyhelll »

VrajitoR wrote:Da,am spus ca dam bury eram jean si am dat hns eu stiu ca la hns jeanu decide daca da bury sau nu.

Panta~(Șăfu) 04 Dec 2016 15:10 Bury se da doar la eventurile organizate de owner sau god. Restul nu au voie sa dea :) nu stiu ce e atat de neclar atata timp cat am spus clar in regulament.

Din cate imi aduc aminte, esti Administrator/Vibrator in plus, nu era niciun event realizat de owner/god. Faza ca nu stii e doar o scuza presupun. Uita-te si pe servere de hns(cs 1.6/cs:go) sa te convingi ca la un hns normal nu se da bury/freeze. De aia si anumite reguli la HNS in regulament iar niciuna nu spune ca se da bury daca nu e event. Sau ca se da la alegerea jucatorului ce are rolul de jean.
Si se presupune ca stii regulamentul
Image
Panta

Post by Panta »

Defapt am uitat eu ca nu e regula cu "bury"

Am fost eu prea adormit ca sa imi dau seama de problema ieri.

Nu am pus nici o regula in privinta cu bury. A fost greseala mea ca nu am fost atent si am scris prostii.

Deci ca sa fie clar, acum ca sa inteleaga toti. Daca e hns, la cerinta lui jean, se poate da bury, ca sa nu mai astepte nimeni atatea minute pentru un day.

:T.C: Inca odata, a fost greseala mea, scuze.
Image
Locked