Reclamatie TheBlueR1der

Locked
K4zZ

Reclamatie TheBlueR1der

Post by K4zZ »

Nume în joc:K4zZ
Numele acuzatului:TheBlueR1der
Motivul acuzației:slay degeaba
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:acum
Martori prezenți pe server: (+poza cu tabelul de playeri online. Adica poza cand tineti apasat TAB) http://i.imgur.com/AZ9xHvJ.png bendeac ...... se vede in TAB rlly?
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/kEvhl - poza cu slay
Scurtă descriere:Slay
TheBlueR1der

Re: Reclamatie TheBlueR1der

Post by TheBlueR1der »

Ca sa stii si tu nu a fost nici un slay aiurea... ti-am dat slay pentru ca ma omori aiurea cand era box, ti-am si zis pe srv asa ca nu mai face pe interesantul ca tu omori fara rost ;)
TheBlueR1der

Post by TheBlueR1der »

Ce ar fii sa pui si poza in care jeanul a dat box? :)
TheBlueR1der

Post by TheBlueR1der »

Nu pot sa vin si eu cu o poza ca mi s-a sters din consola...Dar iti zic eu ca era box ca altfel nu iti dadeam slay degeaba :)
bendeac12

Post by bendeac12 »

TheBlueR1der

Post by TheBlueR1der »

bendeac12 wrote:viewtopic.php?f=29&t=8322&hilit=Reclamatie+royal+raul aici a spus panta foarte clar.
Da,ok, am gresit si eu, sunt de acord cu faptul ca am gresit dar pentru el nu e prima oara cand face asa....Si vad ca daca nu iei masuri nu mai are nimeni respect pentru nimeni...Da am avut un moment de furie... asta este s-a intamplat... decizia o vor lua dan/Panta si voi vedea daca iau 1 av verbal sau warn.. dar sincer aia a fost fk sa ma omoare fara nici un motiv :) tinand cont ca nu eram nici langa el, nici nu veneam spre el... doar ce mergeam si ma trezesc cu head... dar oricum nu neg ca am gresit, vedem decizia unui owner :)
+ ca ce s-a intamplat nu a fost din greseala ca nu avea cum sa traga pe mine daca era la 500 m distanta, daca era langa mine mai ziceam dar mna..
K4zZ

Post by K4zZ »

Ba , n-am facut freekill , toti au fost de fata , freekill inseamna , cand omorii multii T degeaba , in fine , tu aveai /box , nu faceai box si ti-am dat kill ok?
TheBlueR1der

Post by TheBlueR1der »

Nu, freekill nu inseamna cand omori multi T cum zici tu ;), fk inseamna cand omori un terro degeaba sau mai multi + ca ala era la turn si nu i-ai facut nimic + Nu tu erai jean, asa ca nu ma lua pe mine ca nu ai facut, ca nu stiu ce, ok?
TheBlueR1der

Post by TheBlueR1der »

K4zZ wrote: in fine , tu aveai /box , nu faceai box si ti-am dat kill ok?
Daca nu tu erai jean, si nu erai, nu ai dreptul sa ma omori daca jeanul nu spune care nu face box moare, si nu a spus.
Dan

Post by Dan »

Primesti un av verbal.
Locked