[Reclamatie] Deivis se crede prea peste toti
[Reclamatie] Deivis se crede prea peste toti
Nume în joc: Kazimir.
Numele acuzatului: Deivis
Motivul acuzației: Scos de la Ct fara motiv aveam 1 av si imi da 2av aiurea cica limbaj.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 6:44 ,6.1.2017
Martori prezenți pe server: (+poza cu tabelul de playeri online. Adica poza cand tineti apasat TAB): http://imgur.com/a/vc5U8, , rogo , k4zz era si Tsuki
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/9JVpt
Scurtă descriere: eram pe xmf , si aveam 1av , si Deivis imi da 1av cu motiv limbaj si dupa ce incepe runda iam zis ca se poate intampla sa fii si prost , si el imi spune se inampla sa fii si scos si m-a scos
E corect cumva? + ca deja te crezi peste toti iti faci de cap cand nu sunt admini on.
Numele acuzatului: Deivis
Motivul acuzației: Scos de la Ct fara motiv aveam 1 av si imi da 2av aiurea cica limbaj.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 6:44 ,6.1.2017
Martori prezenți pe server: (+poza cu tabelul de playeri online. Adica poza cand tineti apasat TAB): http://imgur.com/a/vc5U8, , rogo , k4zz era si Tsuki
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/9JVpt
Scurtă descriere: eram pe xmf , si aveam 1av , si Deivis imi da 1av cu motiv limbaj si dupa ce incepe runda iam zis ca se poate intampla sa fii si prost , si el imi spune se inampla sa fii si scos si m-a scos
E corect cumva? + ca deja te crezi peste toti iti faci de cap cand nu sunt admini on.
Last edited by Kazimir. on 07 Jan 2017 07:41, edited 1 time in total.
Re: [Reclamatie] Deivis se crede prea peste toti
Da ba frate , se crede mare si tare si mare ca are si el slot si VIP , si pe mine m-a scos de la CT cand aveam 2 av , ce copil... Se crede mult prea mare si tare , remove si gata.
Aveai 2 av , si eu nu iti suport tie injuraturile , se incepem cum a fost povestea 
Am avut lr si am tras aimandoi si eu mai aveam vreo 15-16hp si tu la fel , te-ai dus ti-ai luat 100hp si eu mi-am luat arma si te-am omorat ca nu a fost nici un admin care sa iti dea slay , te-ai ofticat si next te-ai bagat jean avand 2 av , si ai inceput cu injuraturile la adresa mea , de morti si de tot ce ai prins:) nu a fost nici un admin on sa-ti dea gag asa ca singura cale de a te stapani am vazut ca a fost sa-ti dau 1 av si ai avut 3 , eu te-as sugera sa numai vi aici si sa te dai drept "ranit" ca nu iti merge
. Admini stiu ca nu ma dau drept mai mare ca ei , toti suntem egali:) si eu vad ca ma inteleg cu toti admini nu ii injur si ma dusmanesc ca tine:)
Am avut lr si am tras aimandoi si eu mai aveam vreo 15-16hp si tu la fel , te-ai dus ti-ai luat 100hp si eu mi-am luat arma si te-am omorat ca nu a fost nici un admin care sa iti dea slay , te-ai ofticat si next te-ai bagat jean avand 2 av , si ai inceput cu injuraturile la adresa mea , de morti si de tot ce ai prins:) nu a fost nici un admin on sa-ti dea gag asa ca singura cale de a te stapani am vazut ca a fost sa-ti dau 1 av si ai avut 3 , eu te-as sugera sa numai vi aici si sa te dai drept "ranit" ca nu iti merge
K4zz , ai avut 2 av si ai dat comanda "jean spune cine misca moare" pe xmf , si ct-ul Tsuki a omorat 2 tero , si prin urmare ai dat gunday cu 2 tero morti si ai avut al 3-lea av:)
Ba , fii atent , eu cand am intrat CT nu aveam AV , asa , dupa am omorat pe cineva din greseala , si dupa am avut un av + fd , i-am dat fd aceluia , dar deivis a miscat dasta' l-am omorat , si jean a spus cine misca moare ... aaa da + cand eram la CT cu el intr-o mapa , tot baga minciuni ca injuram eu la microfon , si eu nu spusesem nici ce plm ......
K4zz atunci pe rats am glumit cand am spus ca injuri dar am facut ceva ?
daca vroiam puteam sa spun ca ai injurat si te scoteam dar nu ai injurat si nu ti-am facut absolut nimic:)
Nu am luat 100hp deivis am luat doar pana al 32 , esti turc? + am zis doar ca esti prost , nu am zis de raniti si de stifinti va puteam dar am zis sa vad daca ma scotii daca-ti spun prost , si tu ca ofticatu ca ti-am luat 15k ma scoti
, e simplu si usor.
Ai zis primu cuvant cand ai intrat jean " Deivis sa-ti iau neamu in p..." astea au fost primele cuvinte , si credite nu duc lipsa de ele nu am de ce sa fiu ofticat , am impartit vreo 120k la playeri si admini pe gratis , crezi ca ma milogesc pentru 15k?
Hai sa fim seriosi:) si ai luat pana la 100hp 
tu esti turc drq aveam 32hp ma nu am luat 100 , iar bagi minciuni + ca tu ai luat si arma si HP si tot tu m-ai omorat. + m-ai facut ratat ca fug cu 15k 
Ai luat 100hp , si nu duc lipsa de credite stai calm am impartit 120k moca la playeri si la admini , asa ca nu schimba tu subiectul:) si prima ta vorba fiind jean a fost " Deivis sa-ti iau neamu in p..."