Reclamatie bendeac
Reclamatie bendeac
Nume în joc: Deivis
Numele acuzatului: Bendeac
Motivul acuzației: Scoate ct aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: (+poza cu tabelul de playeri online. Adica poza cand tineti apasat TAB) : Paul Stanley , Gigi becali - puteti vedea si in poza de mai jos nu trebuie poza la tabel
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/Jn6kE
Scurtă descriere: Kazimir astazi a facut evenimente pe la ora 4 , vreo 2 mape la rand a tot facut . Acum la ora 9 intru el face event fotbal cica ia permis Dan , cand am zis ca am vorbit cu Dan si nu ia permis el zice sa tac ca nu stiu ce si eu am facut fara permisiune si nu-i pasa , i-am spus lui bendeac sa nu ma scoate ct ca nu are motiv ,nu lea permis nimeni sa faca atatea evenimente eu am intrat sa ma joc nu sa il ascult pe ala si sa isi bata joc sa faca 1500 evenimente , si eu pot face evenimente dar dupa ma injura lumea ca nu poata intra ct si altele . Daca faci evenimente da , dar deja de 2-3ori pe zii acelasi player?.. Eu zic sa se ia o masura cu "Evenimentele imprevizibile" adica acelea care vin cand are lumea chef . Si daca vor sa faca , sa anunte in sectiunea evenimente
Numele acuzatului: Bendeac
Motivul acuzației: Scoate ct aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: (+poza cu tabelul de playeri online. Adica poza cand tineti apasat TAB) : Paul Stanley , Gigi becali - puteti vedea si in poza de mai jos nu trebuie poza la tabel
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/Jn6kE
Scurtă descriere: Kazimir astazi a facut evenimente pe la ora 4 , vreo 2 mape la rand a tot facut . Acum la ora 9 intru el face event fotbal cica ia permis Dan , cand am zis ca am vorbit cu Dan si nu ia permis el zice sa tac ca nu stiu ce si eu am facut fara permisiune si nu-i pasa , i-am spus lui bendeac sa nu ma scoate ct ca nu are motiv ,nu lea permis nimeni sa faca atatea evenimente eu am intrat sa ma joc nu sa il ascult pe ala si sa isi bata joc sa faca 1500 evenimente , si eu pot face evenimente dar dupa ma injura lumea ca nu poata intra ct si altele . Daca faci evenimente da , dar deja de 2-3ori pe zii acelasi player?.. Eu zic sa se ia o masura cu "Evenimentele imprevizibile" adica acelea care vin cand are lumea chef . Si daca vor sa faca , sa anunte in sectiunea evenimente
Last edited by DeivisJb on 07 Jan 2017 22:11, edited 1 time in total.
Re: Reclamatie bendeac
http://imgur.com/a/gjafF Evenimentele continua si playeri deja au inceput sa se sature dupa cum vedeti in poza , iar bendeac vine cu replica dupa ce l-am intrebat cine ia dat permisiunea : am Semi god fac evente cand vreau daca vreau dau premiu si 5k
Bendeacule nu premiul conteaza poate uni nu vor credite , alti vor sa joace sa dea comenzi si sa se distreze nu sa stea tot sa asculte de tine
Deci a ajuns si gradul sa conteze vad , vorba lui bendeac " Am semigod dau cand vreau event si pot sa dau ce premiu vreau nu trebuie sa-mi permina nimeni"
- LUCIFER_XGAMEX
Baa nu m-ai exagera cu reclamatiile astea ...doamne .... si nu a facut 100 de eventuri azi , si cand a inceput eventu asta ne-a intrebat daca vrem ....si dupa de trezesti tu sa intri pe server ,, ne da dece faceti 100 de eventuri ca Dan nu va lasaaat si dc ma scoateti de la ct " iar bendeac ti-a zis ca e event si sa nu intri si tu ai venit repede sa faci reclamati .... parca esti fratemiu de 5 ani 
Lucifer , kazimir a mai facut o serie de evenimente azi , daca bendeac se convinge usor cu o portie de credite si la ajutat e treaba lui . Si tu lucifer nu te mai baga nu esti la martori , Fiyzi ai zis cine nu e la martori si se baga are 1 warn , te rog frumos sa iai masuri si pentru lucifer:)
- LUCIFER_XGAMEX
tu nu ai pus nici un martor cine sa iti raspunda altcineva
- LUCIFER_XGAMEX
si stiu ca a mai facut o serie de evenimente DAR EL MACAR DA CREDITE NU LE TINE NUMAI PENTRU EL CA TINE !!!!!
Tocmai deaia , nu am pus nici un martor pentru ca nu e treaba de martori ai venit tu si te-ai bagat , cate credite ai castigat sau ai fost favorizat la evenimente ? Nu esti la martori n-ai ce comenta si numai continuam .
viewtopic.php?f=25&t=8461&hilit=reclamatie+bendeac Atat pot sa zic cand l-am intrebat pe dan daca am voie sa fac event fara cerere pe forum a zis ca da si eu am facut event-ul kazimir doar m-a ajutat.
eu nu vad sa scrie acolo ca te lasa fotbal sau nu stiu ce , si in primu rand kazimir a facut evenimentul si tu l-ai ajutat fix invers cum spui tu , daca el da creditele , el e jean si etc el a facut evenimentul , tu doar erai marioneta care facea treaba de admin , si nu vad acolo nici unde sa-ti fi dat dan aprobarea si aia e din luna noiembrie , suntem 2017 , a trecut 2 luni si
http://imgur.com/a/fiuP4 Stergeti va rog sectiunea eventuri , pentru ca acest S-god , chiar daca nu posteaza el e mai rebel , daca vrea sa faca , face