Reclamatie bendeac

Sh0B0
Admin
Admin

Reclamatie bendeac

Post by Sh0B0 »

Nume în joc: deci?!
Numele acuzatului: bendeac
Motivul acuzației: scoate de la ct pentru ca"am dat box la godmode"
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:8 ianuarie 2017 ora 15:53
Martori prezenți pe server: (+poza cu tabelul de playeri online. Adica poza cand tineti apasat TAB) http://imgur.com/a/6Wamw suzy,deivis si cine e in poza
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/SAPJF
Scurtă descriere:Cu o runda inainte,am fost jean si am zis ca cine da open are 1 av.Am ramas langa buton si eram pregatit sa dau day si dupa sunt omorat de un vip.Se baga bendeac jean si da day.Eu am dat box la Godmode si bendeac ma scoate de la ct.
Image
Image
Image
DeivisJb

Re: Reclamatie bendeac

Post by DeivisJb »

Si la mine a facut la fel , pe pyramid , a dat open si au fugit toti si n-am mai dat day.... el a dat godmode si am dat box ca sa vada cum e si el ma scoate direct , stiam ca se da 1 av... nu ca se scoate direct.. Deja te crezi acum prea de tot..Si daca a dat box trebuia sa-i dai 1 av poate a dat din greseala ca are bind nu sa-l scoti direct
bendeac12

Post by bendeac12 »

Box la day te scot automat daca ai da la fiecare day box cate 1av e logic ca te scot :3 plus ca n-am dat eu open.
Sh0B0
Admin
Admin

Post by Sh0B0 »

bendeac12 wrote:Box la day te scot automat daca ai da la fiecare day box cate 1av e logic ca te scot :3 plus ca n-am dat eu open.
1.Aveam 0 av-uri
2.nu am mai dat box la day :P
Image
Image
Image
bendeac12

Post by bendeac12 »

1.se scoate direct cand da i box la day
2.minti
DeivisJb

Post by DeivisJb »

Bendeac eu toata mapa am fost on , la ce day a mai dat box , imi spui si mie te rog?
Anonimus

Post by Anonimus »

Deciule daca nu erai tu jan la ce dai box?
Image
Sh0B0
Admin
Admin

Post by Sh0B0 »

Anonimus wrote:Deciule daca nu erai tu jan la ce dai box?
Pentru ca am dat din greseala box si da,am gresit dar nu trb sa ma scoata direct.
bendeac12 wrote:1.se scoate direct cand da i box la day
2.minti
3.Cat timp nu este scris in regulament,nu am de unde sa stiu
4.Sa se verifice log-urile daca am dat pe Akd_snowday de mai multe ori box,pentru ca bendeac sa nu mai spuna ca mint,cand de fapt el minte.:)
0nLy wrote:Un membru din staff nu are voie sa foloseasca comenzi pe un alt membru din staff ce are grad mai mare sau egal. Exceptie fac situatiile speciale, cand fapta comisa este mult prea grava. In restul cazurilor se fac reclamatii pe forum.
Image
Image
Image
bendeac12

Post by bendeac12 »

Ai dat la day box ce mai vrei? de acum stii ca daca da-i box la day te scot plus ca tu te-ai ofticat ca nu ai dat tu day pt ca esti vip si altii care nu au vip dau day si dupa aceea ai dat box.
K4zZ

Post by K4zZ »

deci , bendeac a facut bine ceea ce a facut , odata ce dai box la day te scoate fara nici-un drept de apel.
Locked