Reclamatie alex112

K4zZ

Reclamatie alex112

Post by K4zZ »

Nume în joc:K4zZ
Numele acuzatului:alex112
Motivul acuzației:scoate 2 CT aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:acum
Martori prezenți pe server: (+poza cu tabelul de playeri online. Adica poza cand tineti apasat TAB)http://imgur.com/a/w9FvS [eG] Ionut Smeagol etc.. KraZzy http://imgur.com/a/w9FvS
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/w9FvS
Scurtă descriere:pai , eu runda trecuta am intrat ca am apasat din greseala pe J si am iesit in 2 sec , am vorbit cu snak3 si mi-a zis ca pot intra , si pe Dobre l-a scos degeaba. cer REMOVE , intra cand vrea , face pe sefu'
Anonimus

Re: Reclamatie alex112

Post by Anonimus »

Ma faci sa rad =]]]]]
1. Cand l am scos pe Dobre ala eram de vro 5 min cu alt nume pe sv si vedeam cand isi dadea kill si dupa dadea fd all mai facea si un mic fk
2. Pe tn te am scos de la ct cu o mapa in urma si nu ai voie 2 mape la rand ct.
Eu am spus tot ce am avut de spus nu am chef de tiganeala astept o decizie=]]
P.S: Mai usor cu injuratu si cu pl ca nu ai
Image
K4zZ

Post by K4zZ »

:)) O am mai mare ca tine , nu am prins spawn si am iesit in 2 sec . nu erai pe nici un server cu alt nick , nu si-a dat nici-un kill , sa vedem ce zic martorii mei.
Smeagol

Post by Smeagol »

Sunt de acord cu K4Zz, nu a prins spawn, scoti aiurea de la Ct.. + lasa aroganta, ca nu esti tu cine stie ce print. :pro: Lui K4Zz.
Image
Image

Image
[eG] Ionut2345

Post by [eG] Ionut2345 »

Sunt de acord cu Laur , nu a prins spawn, scoti aiurea de la Ct.. + lasa aroganta, ca nu esti tu cine stie ce print. :pro: Lui K4Zz.

RESPECTA-MA SI VEI FII RESPECTAT. :fuckyeah:
EnD

Post by EnD »

IN PRIMUL RAND EU AM FOST PE SV DE LA BUN INCEPUT SI DOBREL ALA 1.ISI DADEA KILL LA FD ALL SI CAND AVEA UNU FD / 2.OMORA CAND ERA IN FREEZ LA NIGHT / 3.DADEA COMENZI CU CINE MOARE LA GOOD MOD / 4.FACEA SI UN MIC FK !

AM INTRAT PE FORUM SI SE VEDE IN CONSOLA FORUMULUI CAND CHEMAM ADMIN PE SV SA IL SCOATA PE ALA . DAR A INTRAT K4ZZ DUPA CV TIMP CINEVA ISI SCHIMBA NUMELE IN ALEX112 INCERC SA CAUT POZA SA DAU DEMONSTRATIE !

IN AL 2-LEA RAND K4ZZ A FOST O MAPA SI A PRINS SPAWN ! IAR ALEX IN URMATOAREA MAPA LA SCOS :3

Asta a fost tot ce am avut de spus :3
Ok-Okay, Tarfo

ImageImage
Smeagol

Post by Smeagol »

Nu ai nici un fel de dovada, nu inteleg de ce te bagi singur in seama.

P.S: Astept dovada sa te cred si eu ;)
Image
Image

Image
Anonimus

Post by Anonimus »

Eu unu am spus tot ce am avut de spus vad ca si The end aproba si The end din cate stiu a fost si grad si no stie si regulamentu cat de cat =]]
Image
Anonimus

Post by Anonimus »

Smeagol wrote:Nu ai nici un fel de dovada, nu inteleg de ce te bagi singur in seama.

P.S: Astept dovada sa te cred si eu ;)
Da nu ai fost pe sv la ce ai nevoie de dovada
Image
Locked