Reclamatie Darius

eXo

Reclamatie Darius

Post by eXo »

Nume în joc: eXo
Numele acuzatului: Darius
Motivul acuzației: Ma scoate de la ct
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: Dan
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: Deci m-a scos de la ct fara nici un motiv apoi a iesit fara sa zica nimic :|
Image
Image
Darius.

Re: Reclamatie Darius

Post by Darius. »

Serios eXo? Ai aj6ns sa minti?
Preciseaza ora si data te rog!
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Te rpg sa precisezi cand a fost! Ca dupa ce am jucat cand tu erai la tero si langos facea echipa cu gabi cred, dupa ce sa terminat mapa am iesit, cred ca mia spart cineva contul, iam lasat mesaj la carnacior, nu sunt un nesimtit eXo, sa tii minte asta, eu am fost "prieten" cu tine dar tu ai inceput sa ma judeci, insulti...
Intreabai pe scoci, wickkie, poky, commy, ionut... cu ei cum de pot sa ma inteleg si cu tine si dan nu?
Problema e la tine!
Eu mam certat atunci cu langos pentru tine! Frumos din partea ta sa te comporti asa!
Si daca nu mia spart nimeni contul iar tu doar ai falsificat poza atunci sa-ti fie rusine! poate ca primesc remove asa cum miai tot zis tu.. da eu nu renunt dragutzule :> voi continua sa joc pe serverul asta deoarece sunt niste jucatori superi tari cu care ma distrez de minune si nu am sai "parasesc:" pentru un mormolog ca tine B-)
Image
Image
eXo

Post by eXo »

ba frate dupa mine inca suntem prieteni chiar daca tu nu mai consideri asta cum am zis ai gresit si e tot vina mea de cand ai slot nu mai ma inteleg cu tine! , imi spui ca vei continua sa joci de parca eu nu as vrea sa joci , ma frate e o diferenta tu cand greseati zici ca are lumea ceva cu tine poti sa joci linistit nu am nimic cu tine
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Un prieten nu se comporta ca tine!
Nu e vorba ca am primit slot si ca mam schimbat, poate ca am gresit atunci cand miai facut prima reclamatie si recunosc, dar la aia lui dan si asta... deja devine plictisitor... am o gramada de chestii de zis da degeaba, oricum dragutzu de OnLy =)) imi va da remove si fara sa citeasca asta deci... nu are rost
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Fii si tu mai omenesc si iarta, eu lam putut ierta pe omul ala care mia furat banii si mia rupt piciorul, si tu nu poti ierta o chestie cum ar fii am scos jeanul cuiva? Stiu ca o iau pe aratura si ca chestia asta nu are nicio legatura da totusi, eu lam iertat pe wickkie atunci cand mia dat ban aiurea ca sa nu primeasca al 3-lea warn(care oricum la primit ca dan e oligostrutz), spre deosebire de tine nici nu iam auzit vocea, in puii mei ce fel de oameni...
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

In loc sa jucam si noi linistiti, trebuie sa ne certam, injuram, reclamam si toate minunatiile de care e plina specia umana... si acum nu mai vorbim de joc, ci de realitate!
De asta nu invadeaza extraterestrii pamantul =)))))))))))) =]] =]] =]]
Image
Image
eXo

Post by eXo »

hai ca deja m-am saturat cum gresesti are lumea ceva cu tine , asuma-ti responsabilitatea pentru faptele tale "nu te mai ascunde dupa degetul infipt in pi2da". imi pare rau pentru limbaj dar altfel nu am putut sa o zic si in legatura cu wickkie , nu e vina mea ca nu stie sa-si stapaneasca adminul si da banuri aiurea! Faci ceva gresit si e vina mea ca nu "iert" Gandeste-te la consecinte inainte sa faci ceva , eu la warnul care l-am luat stiu ca procedasem corect si ren stie asta dar asa a fost sa fie. Gata cu chatu asteapta raspunsul lui only
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Mi-am dat seama din comentariul tau ce fel de persoana esti...
Nu-mi mai pasa, hai OnLy si da-mi warn pentru ceva ce n-am facut ca sa punem cireasa in varful tortului asta de cacao...
Da nu uita un lucru...
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

E vina mea băi, am creat o armata de reclamanţi cu zeci de reclamaţii, exo, tu parcă eşti partea mea răutăcioasă(60%) .. Darius tu parcă eşti partea mea amabilă(20% restu de 20% e altceva).. Bravo copii mei! Exo să şti că Darius are dreptate... Parcă erai prieten cu noi şi acum... Eşti un maniac, şi scuză-mă că-ţi spun, dar este adevărat! Aşa eram şi eu, numai că nu-mi "aruncam" prietenii... Cu reclamaţiile suntem la fel, dar în viaţa reală e altceva...
Image
Image
Locked