Inactivitate
Re: Inactivitate
Nick:just for fun
Zile inactive: cateva zile....
Motiv:am de invatat
Alte precizari:in cateva zile o sa intu iar...
Zile inactive: cateva zile....
Motiv:am de invatat
Alte precizari:in cateva zile o sa intu iar...
xman
1 luna CRED
s.a stricat pc.ul si trb sa iau altu
macar sa raman cu slot daca numai am admin ...
1 luna CRED

xMan wrote:xman
1 luna CRED
Prea tarziu ai facut cererea.
Cat despre slot, cand iti repari pc-ul faci o saptamana de activitate, dupa care faci cerere

Nick
an
Zile inactive :5-10
Motiv :trb sa-mi cumpar alt pc (imi fata sotia o purcea mai mica)
Alte precizari :nimic( fac cinste cu o slana cand revin )
revin cat pot de repede 
Zile inactive :5-10
Motiv :trb sa-mi cumpar alt pc (imi fata sotia o purcea mai mica)
Alte precizari :nimic( fac cinste cu o slana cand revin )
Nick : sTopw0w
Zile inactive : 6
Motiv : Plec in Grecia
Alte precizari : O sa revin sambata seara sau dumini , toate cele bune.
P.S: Asta o sa fie cam ultima cere inactivitate dupaia incepe scoala si nu mai plec nicarieri, stiu am facut cam multe cere inactivitate dar nam ce sa fac. Bafta
Zile inactive : 6
Motiv : Plec in Grecia
Alte precizari : O sa revin sambata seara sau dumini , toate cele bune.
P.S: Asta o sa fie cam ultima cere inactivitate dupaia incepe scoala si nu mai plec nicarieri, stiu am facut cam multe cere inactivitate dar nam ce sa fac. Bafta

Mi-a facut placere sa joc cu voi baieti , o sa-mi fie dor de voi , dar chiar nu mai am timp si de joaca de acuma am luat niste decizi in viata mea , este un an greu pt mine nu mai am timp de joaca poate o sa mai intu o data si o data pe sv si cu siguranta voi reveni , dar dupa ce termin cu bacul cand mai am timp liber in + vreu sa dau si de permis si chiar nu mai am timp sa ma ocup de sv mia facu placer sa joc cu toti POPONARI MEI 0nLy(B0$$ da B0$$ Dan(Grasu) GoOgLe(Nevast) Sprite(Amanta) Gabii(CURVA SERVARULUI) Mdl(cu par la fund ii dai foc si face boomm) si multi alti va doresc tot binele din lume si sa fiti mereu in top
PS:0nLy
si
Aveti grija de sv pentru cand ma voi intoarce
PS:0nLy
stark wrote:Mi-a facut placere sa joc cu voi baieti , o sa-mi fie dor de voi , dar chiar nu mai am timp si de joaca de acuma am luat niste decizi in viata mea , este un an greu pt mine nu mai am timp de joaca poate o sa mai intu o data si o data pe sv si cu siguranta voi reveni , dar dupa ce termin cu bacul cand mai am timp liber in + vreu sa dau si de permis si chiar nu mai am timp sa ma ocup de sv mia facu placer sa joc cu toti POPONARI MEI 0nLy(B0$$ da B0$$ Dan(Grasu) GoOgLe(Nevast) Sprite(Amanta) Gabii(CURVA SERVARULUI) Mdl(cu par la fund ii dai foc si face boomm) si multi alti va doresc tot binele din lume si sa fiti mereu in top
PS:0nLysi
![]()
Bafta la bac si permis
PS: Sa mai calci cate o baba dao dreaq